reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Miciurka o tak galaretka. ..zjadłam 5...na 3 starczyło bitej śmietany tylko-stanowczo za mało jest w aerozolu;) polana czekolada. A teraz mi smaka na delicje pomarańczowe zrobiłaś....Nie przeżyje jak nie zjem zaraz,teraz...po obiedzie pojadę po nie

Ayran Mój 7latek też nagle dostał szaleju z tuleniem, rzada żebym z nim spala

reklama
Hej dziewczyny postanowiłam napisać obecnie jestem w 5 tyg. To moja 6 ciąża ale Synka mam jednego ostatnia ciąża zakończyła się tragicznie... Termin mam na 15 lutego musi się udać jak narazie nie mam żadnych dolegliwości...Kupę leków zastrzyki i leżeć.

Czy jest tu mama może po stracie?

Załączniki

• image-0.02.01.7572ec3abd8c6b6f467ece335cbcd04cd6b3ad4203c0c67c0e4d3507e0ba5fab-V.jpg
    image-0.02.01.7572ec3abd8c6b6f467ece335cbcd04cd6b3ad4203c0c67c0e4d3507e0ba5fab-V.jpg
    118,1 KB · Wyświetleń: 82
Hej dziewczyny postanowiłam napisać obecnie jestem w 5 tyg. To moja 6 ciąża ale Synka mam jednego ostatnia ciąża zakończyła się tragicznie... Termin mam na 15 lutego musi się udać jak narazie nie mam żadnych dolegliwości...Kupę leków zastrzyki i leżeć.

Czy jest tu mama może po stracie?
Ja jestem. ...4,5miesiaca miał synek [emoji17]
A ja tylko słodyczy nie jem a tak prawie wszystko. ...choć uwielbiam tą kawę mrożona z mc Donalda. Frappe .
Dziś na obiad mięsko mielone ziemniaki Püree i salatka. ...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny! Właśnie wrocilam od lekarza. Widzialam moje 0,84 cm szczescia :-) serduszko bije, wielkie emocje. Wg ostatniej miesiączki to 7t 0d a według usg 6t 5d. Jestem przeszczesliwa :-) wzielam dwa tygodnie l4 bo bardzo kiepsko znoszę te upaly w pracy. Obawiam się reakcji ale zdrowie dzidziusia najważniejsze. Nastepna wizyta za dwa tygodnie. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.

Osliwa 84 : ja mam za sobą poronienie. W dziewiątym tygodniu dowiedziałam się ze ciąża obumarla. 1 marca miałam zabieg. A teraz zaczynam ósmy tydzień. Pozdrawiam

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Osliwia84 i ja po kilkunastu stratach.... teraz musi być dobrze. Tego się trzymajmy

Miciurka Nakupilam 3op delicji, ciastka Milka..kto to zje..odechcialo mi się

A mamy których ciążę obumarly... Mialyscie jakieś objawy czy dowiedzialyscie się dopiero przy usg? Jeśli jest to trudne dla was pytanie to oczywiście nie odpowiadajcie :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ją też jestem po stracie, niestety ale teraz jestem dobrej myśli, wszystko będzie dobrze chociaż z tyłu głowy jest taki cichutku głosik i strach. Kruczyca u mnie zaczęło się od malutkiej kropli krwi na wkładc i ogromnego bólu głowy. To był jakiś 7-8 tydzień od razu szpital i USG a tam lekarka powiedziała że wszystko ok jest ale dali luteinę i robili betę . zanim dowiedziałam się że to już koniec to piersi przestały być tkliwe i zaczęły się czerwone krwawienia. No i przestała mnie boleć głowa.

Ja bylam na początku szóstego tygodnia na usg i było widać zarodek ale bez serduszka. Kazała mi przyjsc za trzy tygodnie i wtedy okazało się ze zarodek nie rozwinął się. Dodam jeszcze ze od początku miałam brązowe plemienia i bardzo niski progesteron. Duphaston nie pomógł w moim przypadku. Żadnych innych objawów nie miałam. Bolesne piersi mdłości lekkie bóle brzucha. Plamienia ustaly, żadnych krwawien.. Wiec był to dla mnie szok.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie dziś gin zapytał czy przypadkiem trochę nie przytylam, mąż też mi mówi że mam większy brzuch hmm a raczej taki zaokrąglony. Nawet mój tato jak mnie dziś zobaczyl to mówi że rosne! Problem w tym że ogólne ja wszystko mam chude tylko zawsze sadelko miałam i ja nie widzę totaaaaalnie żadnej różnicy z tym brzuchem...

Do góry