reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

mloda a jak zapytalam sie jej wczoraj, czy mam jakos odpoczywac czy cos, to nic zero slowem, dzis moj partner mnie zatrzymal i kazal mi wziac urlop na zadanie bo jakbym ja wygladala taka zaryczana.

reklama
Zolza nie musisz miec skierowania na bete, zrob sama w lab. koszt ok 25 zl, a warto, ja z blizniakami trzy razy robilam, bo w 5 tygodniu zachorowalam na angine i bralam antybiotyk, wiesz jaki to stres, a plamienia szczególnie brązowe i słabe to nic steasznego...

Zolza mi powiedziała, ze w przyszły czwartek czyli 7t1d powinno być widać, ale jeśli nie bedzie to tez mam sie nie stresować i zobaczymy za tydzień. Podobno to bardzo indywidualna sprawa:) zreszta czytałam już wieeeeeele histori dziewczyn które dostały już skierowanie na zabieg łyżeczkowania a tydzień czy dwa pózniej zabiło serduszko. Czasem dzieciaki potrzebują więcej czasu:) odpoczywaj :*

moja mama skomentowal to tak: kiedys nie bylo usg, kobieta byla wciazy , brzuch rosl, i kazdy mysla pozytywnie, a teraz ledwo co i juz strasza te kobiety bo cos tam bo cos tam. i chyba cos w tym jest....

Mojej córce zaczęło bić pod koniec 8 tygodnia, blizniakom pod koniec 5 więc sądzę że to indywidualna sprawa, pozaa tym jestem zdania, że dużo tu zależy od jakości sprzetu na jakim lekarz pracuje i jego umiejętności, bo serce może bić a on tego nie znajdzie, może wybierz się do jakiejś dobrej kliniki z najnowoczesniejszym sprzetem, i uwierz dużo moich koleżanek w ciąży plamilo, i wszystko jest ok :-) wiem, że w pierwszej ciąży wszystko jest straszne, chociaż ja przy drugiej panikuje tak samo :-)

Greey- chętnie bym zrobiła takie ciasteczka z twojego przepisu wiec jeśli ci się chce nim podzielić na wątku przepisowym to ja chętnie przygarne[emoji14]
A mama napewno zaskoczona hihi :), ja musiałam niestety przez tel powiedzieć bo zobaczę mamę dopiero w sierpniu no i wtedy to już trochę głupio w połowie ciąży się pokazać z brzuchem bez słowa :)

Anade- fajnie ale też zależy od wieku , ja niestety też mam taką sytuację ze mój ex narazie nie może wiedzieć i przez to i mały wiedzieć nie może :/ , bo nam po prostu utrudnia facet jak może ,

Anna25- ja nawet nie słyszałam o czopkach ale moze próbowałas naturalnych sposobów ? Zazdroszczę ze idziesz podejrzeć dzidzie dziś ! Ja idę w niedziele dopiero, nie stresuj się :) będzie dobrze przecież

Zolza - o ja zero podejścia do pacjenta nie idź do niej więcej, ja w ogóle do bab (ze tak powiem nie chodzę tylko do favetow) , nie przejmuj się , musisz poczekać i będzie dobrze jedyne dobro ze luteine dała.. głupia pipa. .

Młoda gratulacje bety :) ładna

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

walsnie dzis ide do ginekologa , faceta, podobno sa lepsi jednak niz kobiety, pracuje on w szpiatalu i zajmuje sie patologia ciazy, i jest z polecnia, bo wczesniejsze pani po prostu wybrane ze znanego lekarza. dziewczyny dzięki wam lżej.

reklama
dziewczyny dlaczego luteine dopochwowa ona kazala mi brac pod jezyk? ja wg opakowania wzielam dopochowo...ale nie wiem czy ja juz si e przeslyszalam....

Do góry