reklama
Zolza nie musisz miec skierowania na bete, zrob sama w lab. koszt ok 25 zl, a warto, ja z blizniakami trzy razy robilam, bo w 5 tygodniu zachorowalam na angine i bralam antybiotyk, wiesz jaki to stres, a plamienia szczególnie brązowe i słabe to nic steasznego...
mloda1234
Zaangażowana w BB
Zolza mi powiedziała, ze w przyszły czwartek czyli 7t1d powinno być widać, ale jeśli nie bedzie to tez mam sie nie stresować i zobaczymy za tydzień. Podobno to bardzo indywidualna sprawa zreszta czytałam już wieeeeeele histori dziewczyn które dostały już skierowanie na zabieg łyżeczkowania a tydzień czy dwa pózniej zabiło serduszko. Czasem dzieciaki potrzebują więcej czasu odpoczywaj :*
Mojej córce zaczęło bić pod koniec 8 tygodnia, blizniakom pod koniec 5 więc sądzę że to indywidualna sprawa, pozaa tym jestem zdania, że dużo tu zależy od jakości sprzetu na jakim lekarz pracuje i jego umiejętności, bo serce może bić a on tego nie znajdzie, może wybierz się do jakiejś dobrej kliniki z najnowoczesniejszym sprzetem, i uwierz dużo moich koleżanek w ciąży plamilo, i wszystko jest ok :-) wiem, że w pierwszej ciąży wszystko jest straszne, chociaż ja przy drugiej panikuje tak samo :-)
Greey- chętnie bym zrobiła takie ciasteczka z twojego przepisu wiec jeśli ci się chce nim podzielić na wątku przepisowym to ja chętnie przygarne[emoji14]
A mama napewno zaskoczona hihi , ja musiałam niestety przez tel powiedzieć bo zobaczę mamę dopiero w sierpniu no i wtedy to już trochę głupio w połowie ciąży się pokazać z brzuchem bez słowa
Anade- fajnie ale też zależy od wieku , ja niestety też mam taką sytuację ze mój ex narazie nie może wiedzieć i przez to i mały wiedzieć nie może :/ , bo nam po prostu utrudnia facet jak może ,
Anna25- ja nawet nie słyszałam o czopkach ale moze próbowałas naturalnych sposobów ? Zazdroszczę ze idziesz podejrzeć dzidzie dziś ! Ja idę w niedziele dopiero, nie stresuj się będzie dobrze przecież
Zolza - o ja zero podejścia do pacjenta nie idź do niej więcej, ja w ogóle do bab (ze tak powiem nie chodzę tylko do favetow) , nie przejmuj się , musisz poczekać i będzie dobrze jedyne dobro ze luteine dała.. głupia pipa. .
Młoda gratulacje bety ładna
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A mama napewno zaskoczona hihi , ja musiałam niestety przez tel powiedzieć bo zobaczę mamę dopiero w sierpniu no i wtedy to już trochę głupio w połowie ciąży się pokazać z brzuchem bez słowa
Anade- fajnie ale też zależy od wieku , ja niestety też mam taką sytuację ze mój ex narazie nie może wiedzieć i przez to i mały wiedzieć nie może :/ , bo nam po prostu utrudnia facet jak może ,
Anna25- ja nawet nie słyszałam o czopkach ale moze próbowałas naturalnych sposobów ? Zazdroszczę ze idziesz podejrzeć dzidzie dziś ! Ja idę w niedziele dopiero, nie stresuj się będzie dobrze przecież
Zolza - o ja zero podejścia do pacjenta nie idź do niej więcej, ja w ogóle do bab (ze tak powiem nie chodzę tylko do favetow) , nie przejmuj się , musisz poczekać i będzie dobrze jedyne dobro ze luteine dała.. głupia pipa. .
Młoda gratulacje bety ładna
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
walsnie dzis ide do ginekologa , faceta, podobno sa lepsi jednak niz kobiety, pracuje on w szpiatalu i zajmuje sie patologia ciazy, i jest z polecnia, bo wczesniejsze pani po prostu wybrane ze znanego lekarza. dziewczyny dzięki wam lżej.
reklama