reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Elenna, poczytałam co to za choroba, współczuję mężowi :/

Miciurka super ze synek tak dobrze zniósł pobieranie :) moja to robi mega awantury ;)

Emma to fajnie ze coreczka już trochę starsza, jakoś sobie poradzicie :D mi się marzyly bliźniaki, ale jednak przy różnicy wieku niecałe 3 lata, to byłby hardcore ;)

U mnie 7-8 tydzień - pogubilam się a nie widzę własnego suwaka xD i z objawów to co najwyżej wstręt do kawy ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca zazdroszczę braku mdłości i wymiotów, może będziesz miała chłopca :-) taki brak mdłości to ponoć na chłopczyka :-)Ciąża to dla mnie trudny czas, samopoczucie słabe.... na kiedy masz dokładnie termin???

Kruczyca zazdroszczę braku mdłości i wymiotów, może będziesz miała chłopca :-) taki brak mdłości to ponoć na chłopczyka :-)Ciąża to dla mnie trudny czas, samopoczucie słabe.... na kiedy masz dokładnie termin???
Od początku coś mówi mi że chłopak ale nie nastawiam się na nic ;) termin z usg 3.02

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ayran cudownie że nie masz objawów, bo mnie te mdłości mnie wykoncza... corcia jest już bezproblemowa, po trudnej ciąży i porodzie długo zwlekalismy z druga ciążą, a tu taka niespodzianka i bliźniaki :-)

Emma- o ile się nie mylę to ja jestem 8-9 tydzień,mam mdłości cały czas, juz mnie wkurzaja hehe :) ,jakieś tam zachcianki mam na słodkie, dużo rzeczy mi śmierdzi, żadnych twarozkow nie toleruje fuj, a dziś myślałam że padne, nie to ze u mnie upały ale no tak sie czułam jakbym miała się przewrócić za chwile, takie zawroty - przegięcie, w ogóle ta ciąża inna od poprzedniej

To niezle wam się trafiło - jak dwujajowe to możecie i parke mieć z tego hihi, niezły bonusik - może za to ze właśnie tyle zwlekaliscie to teraz nadrobicie hahaha ;) . To będzie pomocnica do bobaskow jak juz 6 latka :). Pewnie jakoś w styczniu juz będziesz miała maluchy przy sobie :),

Ayran- no aż w szoku byłam bo przygotowywałam się na najgorsze, wrzaski wyrywania i w ogóle,w szpitalu rok temu tak było a tu to po wyjściu z jednego gabinetu pchał się w drugi hehe :) . Ja tez jakoś nie wiem. Mam problemy ze śledzeniem tygodni w tej ciąży hehe.

Ja to w ogóle się zmuszam do jedzenia a później jakoś idzie, właśnie wypiłam kakao i zjadłam biszkopty, ale już mnie zemdliło hehe, I tak źle i tak niedobrze ...naprawdę , ja problemu z kawą nie mam bo nie pijam wcale :).

Ale bym juz poszła. Spać , mały nam niezły koncert odstawił w nocy - i się darł ostro z przerwami - coś mu było ale ten jak panikuje to nic nie powie czy i co go boli tylko ryk, i weź się tu domyslaj. ..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już myślałam że mi mdłości przeszły ale nie za fajnie by było, na dodatek miałam przytulanki z sedesem... Blee. zastanawiam się czy przed wyjazdem na wczasy nie wpaść prywatnie na USG bo planową wizytę mam po urlopie.

Dziewczyny mam do Was pytanie ile czeka się na wyniki toxo? Pamiętam że się czeka ale nie wiem ile

Do góry