reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Anade ja tam betę zrobiłam raz tylko w 27dc jak zrobiłam w domu test to żeby się upewnić i na następny dzień poszłam z ta beta do gina bez kolejki to po becie potwierdził, ale kazał przyjść za 2 tyg żeby mógł coś zobaczyć. W 1 ciąży to tez tylko test w domu zrobiłam, umowilam sie na wizyte a na 1 betę gin mi dał skierowanie..

Elenna nie strasz nawet ze mi nic nie przepisze w 6tc, kurcze ja juz nie mogę wytrzymać a gdzie tam jeszcze do 2 trymestru.. no jednak mam nadzieje ze coś zaradzi :)

reklama
Mloda1234 faktycznie nie wygląda to dobrze :( Ale jak dziewczyny piszą ze beta już tak nie przyrasta to może nie wszystko stracone, spróbuj jeszcze poleżeć do tego usg za tydzień.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Greey napewno coś się da przepisać na infekcje teraz. Chociaz ja akurat nie mialam w ciazy, za to przed ciążą co chwila ;)

W ogóle to nie mam na nic ochoty dzisiaj, o czym nie pomysle to wydaje mi sie jakieś nieapetyczne.[emoji14]chyba się zaczyna.. a najgorzej z kawą. Fuj. Wchodzą mi tylko owoce, kanapki z pomidorem, herbata.[emoji14]

Elenna moj też jakoś wypiera ze świadomości tą ciążę -.- a też planowane, i nawet dostałam kwiaty (co jest wielkim wydarzeniem ;) ) jak się dowiedzieliśmy. ;) a teraz denerwuje się jak za bardzo wybiegam w przyszłość. I też nie chce sie cieszyć póki co. Nie pali się też do jakiejś większej pomocy póki co, chociaż jesteśmy umwieni ze pozniej przejmuje wieczorną kąpiel młodej i kladzenie jej spać. Musze mu przypominać ze np nie powinnam tyle dźwigać itd. Chociaż przy Hani to raczej niewykonalne żeby mniej dźwigać.

Fabimama super z tym stypendium! Gratulacje dla syna :) powodzenia na medycynie :)

Ayran mój też się do pomocy nie rwie. Mało tego nawet zakupy mi jeszcze id miesiąca doszły, bo jak był chory to mu odpusciłam. Autem z garażu nie wyjadę bo ram ciasno jak diabli, a mam prawo jazdy od niedawna. Wiec wszystko targam w rękach i jeszcze wózek pcham z Aluśką.

No to zapisałam się prywatnie na 1.07 to będzie 6t 5 d. Będzie coś widać na usg?

Ayran mój też się do pomocy nie rwie. Mało tego nawet zakupy mi jeszcze id miesiąca doszły, bo jak był chory to mu odpusciłam. Autem z garażu nie wyjadę bo ram ciasno jak diabli, a mam prawo jazdy od niedawna. Wiec wszystko targam w rękach i jeszcze wózek pcham z Aluśką.

No to zapisałam się prywatnie na 1.07 to będzie 6t 5 d. Będzie coś widać na usg?
Ja byłam w 6t4d i było serduszko

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna będzie widać już pewnie, też byłam jakoś tak i nawet ciąża okazala sie mlodsza - 6t 2dz i już było serce :)

A co do zakupów to do tej pory robiłam je sama, już forsuje zmianę. Ja też pieszo z wózkiem, a jeszcze trzeba to wnieść na 3 piętro... a Co było mężowi? Jakaś powazniejsza choroba?

Witam wszystkie dziewczyny. Ja jeszcze potwierdzonej ciąży u lekarza nie mam. 4 testy pozytywne w pierwszm cyklu starań:) wychodzi mi 5tydz.1 dz.. Niestety jestem teraz w Niemczech do początku sierpnia. Chyba zwariuję do tego czasu i wykombinuję żeby tutaj pójść potwierdzić ciążę. Pozdrawiam:)

Witam wszystkie dziewczyny. Ja jeszcze potwierdzonej ciąży u lekarza nie mam. 4 testy pozytywne w pierwszm cyklu starań:) wychodzi mi 5tydz.1 dz.. Niestety jestem teraz w Niemczech do początku sierpnia. Chyba zwariuję do tego czasu i wykombinuję żeby tutaj pójść potwierdzić ciążę. Pozdrawiam:)
A gdzie w Niemczech jesteś? ?? Jak masz ubezpieczenie to normalnie do gina

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem w Grossmaischeid. Mam jakieś ubezpieczenie na 2 miesiąće ale nie wiem czy mogę iść normalnie na wizytę umawiając się czy tylko nagłe wypadki.

Do góry