reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

No dziewczynki ja juz po :) widziałam serduszko bije i wszystko jest w porządku :) dziś mam jednak 5t6d nie wiem czemu mam taki kalendarzyk w telefonie i mi źle policzyl o 1 dzień. Na infekcje mi przepisał Nystatyne. Mogę się opalać tylko brzuch ma być zasloniety a za tydzień jadę nad morze :)
2016-06-22 16.58.08.jpg

Załączniki

• 2016-06-22 16.58.08.jpg
    2016-06-22 16.58.08.jpg
    83,7 KB · Wyświetleń: 1 467
reklama
Ja pracuje i powiem zaraz po piatkowej wizycie, bo nie wiem, co wyniknie z calej tej sytuacji...
Fabimama gratki dla stypendysty!
u mnie mdlosci cd...ble ble ble, piersi bola koszmarnie, urosly chyba ze 2 rozmiary, a juz wczesniej male nie byly :-/
moglabym tylko jesc frytki, ciastka z cukrem, brzoskwinie i zielone ogorki :-) ale oczywiscie staram sie wcisnac troche miesa lub szlinaku

8599e6ydh9ss8jgy.png

Żabkaa witaj i gratulacje :)

Emma248 witamy i podwójne gratulacje ! :D pierwsze dziecko w jakim wieku? Póki co nie ma żadnej mamy z ciążą blizniacza, chociaż u Martinek padło takie podejrzenie :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamy

Emma - jest jedna podwójna mama u nas ale narazie się nie odzywa, nie pamiętam niestety konkretnie nicku, a to naturalnie wam się trafiło podwójnie :) ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ayran Kruczyca to i mi pewnie uda się zobaczyć maluszka, zwłaszcza, że w tej przychodni mają dobry sprzęt.

Ayran M ma wzjg. Nietypowo nie ma nawrotów choroby wiosna i jesienią tylko latem, a w dodatku od dwóch lat nie chciał brać leków, bo nie było silnych nawrotów. W tym roku tak go zmogło, że chciałam go na szpital pod kroplówe zawieźć ale się nie dał i żył na elektrolitach z apteki... :/

Grey gratki udanej wizyty.

Żabka witaj:)

Emma witaj :) wow super- bliźniaki. Po cichu zawsze mi się marzyły, ale jakbym teraz miała wybierać to poproszę jedno... 3 dzieci na raz to bym chyba nie ogarnęła :p

Miciur-ka chyba Han.kowa ma mieć bliźniaki.

A ja właśnie gotuje kompot z truskawek. Te z końca sezonu są najpyszniejsze; )

Greey- fajnie ze wszytsko ok, nie ma to jak usg - gdybym mogła to bym sobie do domu kupiła i tylko siedziała i obserwowala hihi

Airfix- widzę ze my w podobnym kierunku idziemy zawodowym :) , ja się przymierzam na prawo rodzinne , już robiłam diploma 2 letnie tu w irl , teraz rozglądałam się za praca w kancelarii ale dzidzia z dzidzia się trafiło od razu ,

Wielkie zaskoczenie po wystaranym 2 lata synu hah.

Elenna- no to mąż nie może być w aż takim szoku skoro dziecko było wystarane - tez w tym przecież uczestniczył hahs :D

Fabimama- gratulacje dla syna, a on idzie żeby być gp czy w jakim konkretnie kierunku ?

My dziś na pobraniu krwi synka byliśmy - ale jestem mile zaskoczona bo tak się dzieci darły ze hej, jeden chłopczyk tak się wydzierał ze mi łzy naszły i mowie do W. Że skoro płacze na czyjeś dziecko to na swoje to będę wyć razem z nim, a tu szok nawet nie zapłakał ani nic! Puściłam mu bajkę , W. Go trzymał , I wszystko 2 min. I tyle.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ayran mam 6 letnia córkę urodziłam ją 3 dni po 27 urodzinach :-) a tak chciałam na swoje urodziny :-) ciąża zakończona cc z powodu braku postępu porodu w II fazie, teraz mam 32 lata:-)
Miciur-ka nasze bliźniaki są dwujajowe i jak najbardziej naturalne :-) chcieliśmy drugie dziecko a bedziemy mieli trójkę :-) taka informacja to szok, do dziś dochodzimy do siebie po tej informacji :-)
Kruczyca moja ciąża na razie nie jest nudna, mdli mnie strasznie, mam to dopiero od kilku dni a już mam dość, z córką wymiotowałam całą ciążę, mam nadzieję że teraz będzie inaczej...
Jak się czują dziewczyny, które teraz są w koncowce 7 tygodnia, tak jak ja???? Ja męczę się okrutnie....
Elenna ja też chciałam jedno drugie dziecko, natura spłatała nam psikusa :-)

reklama
Ayran mam 6 letnia córkę urodziłam ją 3 dni po 27 urodzinach :-) a tak chciałam na swoje urodziny :-) ciąża zakończona cc z powodu braku postępu porodu w II fazie, teraz mam 32 lata:-)
Miciur-ka nasze bliźniaki są dwujajowe i jak najbardziej naturalne :-) chcieliśmy drugie dziecko a bedziemy mieli trójkę :-) taka informacja to szok, do dziś dochodzimy do siebie po tej informacji :-)
Kruczyca moja ciąża na razie nie jest nudna, mdli mnie strasznie, mam to dopiero od kilku dni a już mam dość, z córką wymiotowałam całą ciążę, mam nadzieję że teraz będzie inaczej...
Jak się czują dziewczyny, które teraz są w koncowce 7 tygodnia, tak jak ja???? Ja męczę się okrutnie....
Elenna ja też chciałam jedno drugie dziecko, natura spłatała nam psikusa :-)
Emma ja jestem w końcówce 7 tyg a objawów prawie żadnych... Gorzej znoszę taka pogodę jaka jest teraz, muszę jesc regularnie bo inaczej mam mdlosci i zwroty głowy i lekkie pobolewania w podbrzuszu. Mam małe zachcianki i dużo pije i tyle.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry