reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Trzymam kciuki !!!!! Za każdą z Was! My dziś wieczorem mamy rozmowę z dziećmi ;) kupiłam już ich ulubione ciacho ;) dziś mamy super dzień... najstarszy dostał odpowiedź o stypendium na studia! Pokryją mu całość Plus dodatkowo będą wypłacać mu 168 euro musiecznie na dojazdy itp... ;) ależ się cieszymy! Nas by nie było stać na jego wymarzoną medycynę... gdzie koszt to około 60.000 euro niestety jego stypendium wiąże się z tym że przez najbliższe 6 lat muszę siedzieć w domu... Ale przynajmniej dzidziusia odchowamy ;)

85993e3kbt9gkxpn.png

Kruczyca, ale dodając do tego to plamienie, ustąpienie całkowite wszystkich objawów obawiam się najgorszego. Powtórzę w piątek ...

Młoda ja kilka dni temu tez robilam bete i przyrosla mi o 51% i tez siedziałam zalamana i zestresowana ale wyczytalam w kilku miejscach ze powyżej 6 tyś beta już wolniej rośnie więc nie zakladajmy najgorszego. Jutro mam wizytę to powinno się coś wyjasnic

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Drusia, a w ktorym tyg ciąży jesteś? Ja 6t0d wczoraj miałam usg i widać zarodek, ale nie ma serduszka jeszcze. Kazała robić betę i usg mam za tydzień

reklama
Myślę, że lakarz na pewno mi coś przepisze w poprzedniej ciąży miałam taką infekcje w 7 miesiącu dostałam globulki dopochwowe ale już nie pamiętam nazwy.. po ciąży przez re 5lat miałam kilka razy infekcje i wtedy pomagały te globulki bez recepty lacibios femina bodajże..
Młoda ja też dziś mam 6t0d pewnie też serduszka nie zobaczę, a z ciekawości zerknelam na 1 usg córci to był to 6t4d i juz wtedy serdunio biło :)

Do góry