reklama
Trzymam kciuki !!!!! Za każdą z Was! My dziś wieczorem mamy rozmowę z dziećmi kupiłam już ich ulubione ciacho dziś mamy super dzień... najstarszy dostał odpowiedź o stypendium na studia! Pokryją mu całość Plus dodatkowo będą wypłacać mu 168 euro musiecznie na dojazdy itp... ależ się cieszymy! Nas by nie było stać na jego wymarzoną medycynę... gdzie koszt to około 60.000 euro niestety jego stypendium wiąże się z tym że przez najbliższe 6 lat muszę siedzieć w domu... Ale przynajmniej dzidziusia odchowamy
Kruczyca
Fanka BB :)
Młodą przez to ze rosła jak szalona teraz mogła zwolnić. Jedna nieprawidłowa beta nic nie znaczy jeśli kolejna jest okDziewczyny beta przyrosła tylko 48%. Wcześniej rosła jak szalona. jestem załamana..
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Drusia2016
Młoda ja kilka dni temu tez robilam bete i przyrosla mi o 51% i tez siedziałam zalamana i zestresowana ale wyczytalam w kilku miejscach ze powyżej 6 tyś beta już wolniej rośnie więc nie zakladajmy najgorszego. Jutro mam wizytę to powinno się coś wyjasnic
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Drusia2016
Dodam jeszcze ze w poprzedniej ciąży beta rosła mi wzorowo a ciąża okazała się obumarla. Dopiero tydzień po zabiegu zaczęła powoli spadać..
reklama
greey
Zaciekawiona BB
Myślę, że lakarz na pewno mi coś przepisze w poprzedniej ciąży miałam taką infekcje w 7 miesiącu dostałam globulki dopochwowe ale już nie pamiętam nazwy.. po ciąży przez re 5lat miałam kilka razy infekcje i wtedy pomagały te globulki bez recepty lacibios femina bodajże..
Młoda ja też dziś mam 6t0d pewnie też serduszka nie zobaczę, a z ciekawości zerknelam na 1 usg córci to był to 6t4d i juz wtedy serdunio biło
Młoda ja też dziś mam 6t0d pewnie też serduszka nie zobaczę, a z ciekawości zerknelam na 1 usg córci to był to 6t4d i juz wtedy serdunio biło