reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kciuki mocno zaciśnięte! A ja będę prosiła jutro o 16:30 o to samo. Bardzo się denerwuje. Nasiliły mi się mdłości i dziś zaczęły się wymioty. .. Jestem w pracy i ciągle latam do łazienki. Pewnie niedługo ktoś się zorientuje..

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Magdziocha współczuję :(
A czemu od razu na zabieg Cię zapisali a nie próbują wywołać, tak podobno zdrowiej.
Mam nadzieje że badania szybko wyjaśnią przyczynę.

Martinek co do seksu to moje libido jest ok, tylko M kiepsko zareagował na ciążę i chodzi cały czas obrażony, także od ponad 2 tyg nic z tego :p

Kami uwierz, że jeszcze będziesz chciała dzidziusia do brzucha schować po porodzie :) jak mi w ciąży mówili, że to dopiero początek trosk to nie wierzyłam, a teraz przyznaje racje.

Kciuki za wizyty zaciśnięte. ;)

Dzwoniłam do przychodni. Sensowny lekarz na nfz może mnie przyjąć... pod koniec września szukam tańszego laboratorium:p

Magdziocha, współczuję, trzymaj się :( :*

Mloda1234 mam nadzieję ze u Ciebie wszystko w porządku, trzymam kciuki za bete.

Kciuki mocno zaciśnięte! A ja będę prosiła jutro o 16:30 o to samo. Bardzo się denerwuje. Nasiliły mi się mdłości i dziś zaczęły się wymioty. .. Jestem w pracy i ciągle latam do łazienki. Pewnie niedługo ktoś się zorientuje..

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też się bardzo denerwuje tym bardziej ze nie udało mię się podleczyc tej infekcji. Pani w aptece dala mi tylko clotrimazolum, ale nie bardzo pomogło, a jeszcze się naczytalam w necie ze takie infekcje nie są dobre dla dziecka :( Rano jak wstałam to tez mi było tak nie dobrze w brzuchu mulilo i ślinę musiałam przelykac bo tak dziwnie miałam w ustach musiałam szybko coś zjesc i dopiero minęło ale za 3godziny znów to samo.

Greey mi clotrimazolum nigdy jeszcze nie pomogło :/ wiem co czujesz. Trzymam kciuki za wizytę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

reklama
Dziewczyny kciuki za Wasze wizyty &&&&& Ja od rana mam latanie na budowe, a to zakupy, obiad mam dla dziecka, muszę z nim do logopedy iść i potem gotować kolejny obiad dla wszystkich. Jest jeszcze tak gorąco na dworze ze ledwo daje rade

Greey Ja przed zajściem w ciaze leczyłam 1,5mca infekcje, nic nie pomagało. Clottimazolum złagodził ciut ale na chwile i od nowa. Najlepiej zeby lekarz wypisał cos....koleżanka w ciazy i ja teraz przed ciaza brałam macmiror....ale miałam wczesniej cytologię i posiew robiony.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry