reklama
Drusia2016
Fanka BB :)
Kciuki mocno zaciśnięte! A ja będę prosiła jutro o 16:30 o to samo. Bardzo się denerwuje. Nasiliły mi się mdłości i dziś zaczęły się wymioty. .. Jestem w pracy i ciągle latam do łazienki. Pewnie niedługo ktoś się zorientuje..
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca
Dziewczyny będzie wszystko tak jak ma być
trzymam kciuki za każdą z nas
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
kami80
Aktywna w BB
Dzień dobry dziewczyny oczywiście za wszystkie trzymam kciuki. Ja to już bym chciała przeskoczyć ten czas żeby dzidziuś juz był w domu. Cały i zdrowy
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Elenna
Magdziocha współczuję
A czemu od razu na zabieg Cię zapisali a nie próbują wywołać, tak podobno zdrowiej.
Mam nadzieje że badania szybko wyjaśnią przyczynę.
Martinek co do seksu to moje libido jest ok, tylko M kiepsko zareagował na ciążę i chodzi cały czas obrażony, także od ponad 2 tyg nic z tego
Kami uwierz, że jeszcze będziesz chciała dzidziusia do brzucha schować po porodzie
jak mi w ciąży mówili, że to dopiero początek trosk to nie wierzyłam, a teraz przyznaje racje.
Kciuki za wizyty zaciśnięte.
Dzwoniłam do przychodni. Sensowny lekarz na nfz może mnie przyjąć... pod koniec września szukam tańszego laboratorium
A czemu od razu na zabieg Cię zapisali a nie próbują wywołać, tak podobno zdrowiej.
Mam nadzieje że badania szybko wyjaśnią przyczynę.
Martinek co do seksu to moje libido jest ok, tylko M kiepsko zareagował na ciążę i chodzi cały czas obrażony, także od ponad 2 tyg nic z tego
Kami uwierz, że jeszcze będziesz chciała dzidziusia do brzucha schować po porodzie
Kciuki za wizyty zaciśnięte.
Dzwoniłam do przychodni. Sensowny lekarz na nfz może mnie przyjąć... pod koniec września szukam tańszego laboratorium
Elenna- a czemu się obraził twój na ciążę
? Hehe
Kciuki za wizyty dziś wszystkim
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki za wizyty dziś wszystkim
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
greey
Zaciekawiona BB
Ja też się bardzo denerwuje tym bardziej ze nie udało mię się podleczyc tej infekcji. Pani w aptece dala mi tylko clotrimazolum, ale nie bardzo pomogło, a jeszcze się naczytalam w necie ze takie infekcje nie są dobre dla dzieckaKciuki mocno zaciśnięte! A ja będę prosiła jutro o 16:30 o to samo. Bardzo się denerwuje. Nasiliły mi się mdłości i dziś zaczęły się wymioty. .. Jestem w pracy i ciągle latam do łazienki. Pewnie niedługo ktoś się zorientuje..
mloda1234
Zaangażowana w BB
Greey mi clotrimazolum nigdy jeszcze nie pomogło :/ wiem co czujesz. Trzymam kciuki za wizytę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[

reklama
Dziewczyny kciuki za Wasze wizyty &&&&& Ja od rana mam latanie na budowe, a to zakupy, obiad mam dla dziecka, muszę z nim do logopedy iść i potem gotować kolejny obiad dla wszystkich. Jest jeszcze tak gorąco na dworze ze ledwo daje rade
Greey Ja przed zajściem w ciaze leczyłam 1,5mca infekcje, nic nie pomagało. Clottimazolum złagodził ciut ale na chwile i od nowa. Najlepiej zeby lekarz wypisał cos....koleżanka w ciazy i ja teraz przed ciaza brałam macmiror....ale miałam wczesniej cytologię i posiew robiony.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Greey Ja przed zajściem w ciaze leczyłam 1,5mca infekcje, nic nie pomagało. Clottimazolum złagodził ciut ale na chwile i od nowa. Najlepiej zeby lekarz wypisał cos....koleżanka w ciazy i ja teraz przed ciaza brałam macmiror....ale miałam wczesniej cytologię i posiew robiony.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom