reklama
Drusia2016
Fanka BB :)
Kciuki mocno zaciśnięte! A ja będę prosiła jutro o 16:30 o to samo. Bardzo się denerwuje. Nasiliły mi się mdłości i dziś zaczęły się wymioty. .. Jestem w pracy i ciągle latam do łazienki. Pewnie niedługo ktoś się zorientuje..
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca
Dziewczyny będzie wszystko tak jak ma być trzymam kciuki za każdą z nas
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
kami80
Aktywna w BB
Dzień dobry dziewczyny oczywiście za wszystkie trzymam kciuki. Ja to już bym chciała przeskoczyć ten czas żeby dzidziuś juz był w domu. Cały i zdrowy
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Elenna
Magdziocha współczuję
A czemu od razu na zabieg Cię zapisali a nie próbują wywołać, tak podobno zdrowiej.
Mam nadzieje że badania szybko wyjaśnią przyczynę.
Martinek co do seksu to moje libido jest ok, tylko M kiepsko zareagował na ciążę i chodzi cały czas obrażony, także od ponad 2 tyg nic z tego
Kami uwierz, że jeszcze będziesz chciała dzidziusia do brzucha schować po porodzie jak mi w ciąży mówili, że to dopiero początek trosk to nie wierzyłam, a teraz przyznaje racje.
Kciuki za wizyty zaciśnięte.
Dzwoniłam do przychodni. Sensowny lekarz na nfz może mnie przyjąć... pod koniec września szukam tańszego laboratorium
A czemu od razu na zabieg Cię zapisali a nie próbują wywołać, tak podobno zdrowiej.
Mam nadzieje że badania szybko wyjaśnią przyczynę.
Martinek co do seksu to moje libido jest ok, tylko M kiepsko zareagował na ciążę i chodzi cały czas obrażony, także od ponad 2 tyg nic z tego
Kami uwierz, że jeszcze będziesz chciała dzidziusia do brzucha schować po porodzie jak mi w ciąży mówili, że to dopiero początek trosk to nie wierzyłam, a teraz przyznaje racje.
Kciuki za wizyty zaciśnięte.
Dzwoniłam do przychodni. Sensowny lekarz na nfz może mnie przyjąć... pod koniec września szukam tańszego laboratorium
Elenna- a czemu się obraził twój na ciążę ? Hehe
Kciuki za wizyty dziś wszystkim
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki za wizyty dziś wszystkim
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
greey
Zaciekawiona BB
Ja też się bardzo denerwuje tym bardziej ze nie udało mię się podleczyc tej infekcji. Pani w aptece dala mi tylko clotrimazolum, ale nie bardzo pomogło, a jeszcze się naczytalam w necie ze takie infekcje nie są dobre dla dziecka Rano jak wstałam to tez mi było tak nie dobrze w brzuchu mulilo i ślinę musiałam przelykac bo tak dziwnie miałam w ustach musiałam szybko coś zjesc i dopiero minęło ale za 3godziny znów to samo.Kciuki mocno zaciśnięte! A ja będę prosiła jutro o 16:30 o to samo. Bardzo się denerwuje. Nasiliły mi się mdłości i dziś zaczęły się wymioty. .. Jestem w pracy i ciągle latam do łazienki. Pewnie niedługo ktoś się zorientuje..
mloda1234
Zaangażowana w BB
Greey mi clotrimazolum nigdy jeszcze nie pomogło :/ wiem co czujesz. Trzymam kciuki za wizytę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[
reklama
Dziewczyny kciuki za Wasze wizyty &&&&& Ja od rana mam latanie na budowe, a to zakupy, obiad mam dla dziecka, muszę z nim do logopedy iść i potem gotować kolejny obiad dla wszystkich. Jest jeszcze tak gorąco na dworze ze ledwo daje rade
Greey Ja przed zajściem w ciaze leczyłam 1,5mca infekcje, nic nie pomagało. Clottimazolum złagodził ciut ale na chwile i od nowa. Najlepiej zeby lekarz wypisał cos....koleżanka w ciazy i ja teraz przed ciaza brałam macmiror....ale miałam wczesniej cytologię i posiew robiony.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Greey Ja przed zajściem w ciaze leczyłam 1,5mca infekcje, nic nie pomagało. Clottimazolum złagodził ciut ale na chwile i od nowa. Najlepiej zeby lekarz wypisał cos....koleżanka w ciazy i ja teraz przed ciaza brałam macmiror....ale miałam wczesniej cytologię i posiew robiony.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom