reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Maryliese to już na wet nie o to chodzi, tylko działa w tle, zużywa baterię - nie da się jej wyłączyć, poza tym wiesza się, mi po prostu się zawiesiła w trakcie pomiarów, szlag by ją..
Agatucca tylko w kąpieli wodnej. 150g na tydzień to minimalny prawidłowy przyrost - dziś o tym z położną rozmawiałam, bo też była na patronażu i pytała ile Wiktor przybiera. Podobno właśnie zmienili normy i teraz 150g to dolna granica. U nas wczoraj 2730g - 190g od wypisu. Ja bym nie dokarmiała dziecko to nie tucznik, ważne że w ogóle przybiera i każde ma prawo rosnąć swoim tempem. A bardzo Ci ulewa? Może to kwestia twojej diety? Mi Adam ulewał strasznie, okazało się, że ma alergię i to od tego. Jak dużo ulewa to wiadomo, że będzie słabiej przybierać

Kasia.zosia gratulacje. Ale jestem zmęczona. Julian też dużo ulewa. Ale już w szpitalu tak miał a w ciągu doby przybrał 100 g ! :D także mam nadzieję że teraz też ładnie rośnie. W czwartek mamy kontrol

reklama
Ja już po wizycie, rozwarcia brak ;/ Brzuch mi się obniżył i ginek twierdzi, że już blisko. Do terminu 3 dni, jak do poniedziałku nie urodzę to mam się na ktg wybrać i tydzień po terminie na wywołanie jak nic samo nie ruszy. Mały waży około 3,5 kg (margines błędu 300-400 gram) i długi około 56 cm już ;)
Czekam dalej ;)

ps. może któraś z was sprawdzić czy jestem dodana na zamknięty?

Do góry