reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
U nas nie pozwalają do 4 tygodnia kąpać się w wannie.
Ja czekam na wyższą temperaturę na dworze i zaczniemy wychodzić. Czy werandowanie jest konieczne? Mam dwoje dzieci, ale letnich i zawsze szybko wychodziłam na spacery. Ale chętnie bym się gdzieś przeszla, bo ile można siedzieć w domu, a czuje się już na siłach- czasem boli mnie jeszcze miednica jak się zasiedze i potem wstaję, ale ogólnie jakbym wcale w ciąży nie była.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sojna niech sobie dzidzius czasem śpi na Tobie albo na mężu, jesli brzuszek go boli to będzie mu wtedy lepiej, niech się wygrzewa ciałko do ciałka :)
Agatucca ja tez będę wychodzić szybko na spacer bo u nas już od tego tygodnia ma być +10.
Ellie a jak tam teściowa?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia - odpukac ale narazie bardzo pozytywnie jestem zaskoczona... co prawda przychodzi nam nad ranem jak spimy u sprawdza malego ale chyba przez ten pobyt w szpitalu jakos tak stosunki sie lekko ocieplily...
za to meza pochwalilam i sobie teraz spoczal na laurach :) az strach kogos chwalic :)

jagódko ja mam syna z grudnia i werandowałam go dwa tygodnie zanim wyszliśmy na pole, teraz zapowiadają zaś spadek temperatury, więc może warto oswoić go:)

reklama
No w sumie mi wczoraj wyciągnęli ale jeszcze się boję zanurzyć, tylko prysznic. Czuję się bardzo obolała jeszcze pomimo zażywania tabletek ehh

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

Do góry