reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Byłam na usg, nie widać serduszka. Dostałam dodatkowo luteinę, mam jutro zbadać betę. Mam leżeć plackiem, nie wolno mi nawet siadać :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

reklama
Młoda A wiek ciąży zgadza się z terminem OM? Może serdunio się pojawi na dniach. Ja byłam w 5tyg i 6dniu..I szukał,szukał Ale znalazł. Lez Kochana. Jutro zrób betę, niech może ktoś Cię autem zawiezie. Unikaj chodzenia po schodach.

Mloda1234- trzymam kciuki! O ktorej wizyta?
Ja mialam wczoraj mega zakrecony dzien! Od rana cieknacy kibel, wizyta hydraulika, beta, zakupy, obiad, wydzwaniali z pkola od corki ok 14 no i oddzwanialam i ja i maz ale laczylo nas z sekretariatem a to bylo z wewnetrznego numeru i pani sekretarka miala sprawdzuc czy ok i dzwonilam mowila ze chyba z ksiegowosci. Odbieram o 16 corka a ona ma cale czerwone oko i ciocia mowi ze dzwonila bo 2h boli oczko:( wkurzylam sie na sekretarke bo nawet nie sorawdzila! Wiec szybko do okulisty - zapalenie spojowej- krople z sntybiotykiem. Odbieram bete patrze a tam 5963!!!! A w czwartek 799!! Wiec duzy przyrost! Wystraszylam sie ze blizniaki zadzwonilam do ordynatora i mnie przyjal o 19.. Ale widac tylko pecherzyk zoltkowy i nie wiadomo czy dwie dzidzie czy jedna bo za wczesnie... Potem polozna obejrzala usg i zobaczyla bete i mowi ze jest szansa na blizniaki.. Wizyta kolejna 29.06 a ha umre chyba do tego czasu!!! Mam juz starsza corke wiec blizniaki to by byl mega hardcore... Budowa do tego - oznaczaloby to zmiane zycia o 180 stopni. Chce juz wiedziec

ckai3e3kfhebulz8.png

Airfix zgadza się wszystko z usg, 5t6d dzisiaj. Jutro mam zrobić betę i jakby się coś działo jechać do niej do gabinetu albo na oddział. A usg planowo za tydzień w czwartek na 20.

Zolza mowila gin ze za wcześnie na serduszko, dlatego to usg za tydzień.

Martinek piękna beta. A bliźniaki to bedzie hardcore, ale bedzie pięknie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

Byłam dzisiaj u gin na NFZ i jestem załamana, powiedziała mi że ciąża obumarła , dała skierowanie do szpitala na usunięcie ciązy .
Czuje się okropnie, nie mogę w to uwierzyć, to już 2 poronienie a nie mam jeszcze dzieci .
Byłam zapisana jeszcze na czwartek prywatnie do innej gin ale spróbuję się do niej dostac dzisiaj żeby mi powiedziała czy to prawda i sprawdziła jeszcze raz , może tamta z NFZ się myli - nie wiem może sobie wmawiam ale jest mi tak cholernie przykro że znowu poronienie , ostatnio na USG serduszko biło , zarodek idealny tylko ta kosmówka była niejednorodna, ale dała mi wtedy zwiększoną dawkę luteiny a ja się oszczędzałam żeby znowu nie porononić a tu taka wiadomośc

reklama
Do góry