reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Martiek przyrost ładny:) też jestem ciekawa i ilu masz lokatorów w brzuszku ;)

Młoda oszczędzaj się i leż dzilnie

Magdziocha czekamy na wieści. Mam nadzieje, że diagnoza się nie potwierdzi.

Odebrałam wyniki tarczycy i musze powiedzieć, że mnie zdezorientowały.
Tsh 2, 505
Ft 4 1, 57
Poprzednie wyniki, które robiłam
Tsh 1,924
Ft4 1,48
I jeszcze nigdy tak nie miałam żeby tsh i ft4 rosło razem.:confused:

Ostatnia edycja:
Magdziocha - trzymam kciuki oby ta na nfz się myliła, ! Najlepiej jeśli wcześniej robiłaś betę powtórz ja ,

Martinek - ale mialas przezycia o matko, będzie mega niespodzianka dla męża jak to będą bliźniaki :) heh

Kami- słodkie kotki, bynajmniej towarzystwo masz - mi strasznie brakuje w domu zwierzaka, ale może na swoim się zdecydujemy :)

Elenna- ja też wczoraj robiłam tarczycowe ale niestety nic nie podpowiem bo ja nowicjusz w tym , może Airfix coś się wypowie na ten temat ,

Ja dzis robiłam gulasz , i bułeczki drożdżowe ale zjebke dostałam od W. ze nie leżakuje ale jak to zrobić przy 3 latku...,?!

Fabimama- ojej ale duże dzieci już macie hoho, to będzie pełno pomocników dla nowego członka rodziny - ps. Kiedy mówicie w końcu dzieciom ? Jakoś za niedługo :) ?

Młoda - nigdzie się kobieto nie ruszaj, tylko odpoczywaj i siku, mam nadzieje ze za tydzień półtora zobaczysz serduszko, powinno być już widać :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna Wszystko jest na miejscu z wynikami. ..czasem jest tak właśnie ze przy wzroście TSH wzrasta ft4...I dlatego u osób z niedoczynności powinno się te dwa parametry badać razem, nie samo TSH. Ja jutro powinnam badanie powtórzyć ale nie mam jak, mam tyle z rana zalatwien, akurat wtedy mi geodeta przyjeżdża kiedy laboratorium czynne. W piątek znów nic z tego bo koniec roku. A we wtorek wizyta, a ja badanie mam z przed miesiąca

Byłam dzisiaj u gin na NFZ i jestem załamana, powiedziała mi że ciąża obumarła , dała skierowanie do szpitala na usunięcie ciązy .
Czuje się okropnie, nie mogę w to uwierzyć, to już 2 poronienie a nie mam jeszcze dzieci .
Byłam zapisana jeszcze na czwartek prywatnie do innej gin ale spróbuję się do niej dostac dzisiaj żeby mi powiedziała czy to prawda i sprawdziła jeszcze raz , może tamta z NFZ się myli - nie wiem może sobie wmawiam ale jest mi tak cholernie przykro że znowu poronienie , ostatnio na USG serduszko biło , zarodek idealny tylko ta kosmówka była niejednorodna, ale dała mi wtedy zwiększoną dawkę luteiny a ja się oszczędzałam żeby znowu nie porononić a tu taka wiadomośc
Jestem z Tobą,trzymaj się kochana.

Magdziocha trzymam kciuki!!!!
Mloda1234 ja też plamię. Miałam dziś usg i babka znalazła przyczynę - jest to zasinienie na macicy, które pozostało po implantacji zarodka. Stąd brązowe plamienia, które wkrótce powinny ustąpić. Okazało się też, że mój Dzidziuś jest tydzień młodszy niż wyliczono mi to z @. Ale widziałam bijące serduszko ♡♡♡ widok bezcenny...aż sie popłakałam. Teraz jestem spokojniejsza.
Będzie dobrze!!!

Magdziocha trzymam kciuki!!!!
Mloda1234 ja też plamię. Miałam dziś usg i babka znalazła przyczynę - jest to zasinienie na macicy, które pozostało po implantacji zarodka. Stąd brązowe plamienia, które wkrótce powinny ustąpić. Okazało się też, że mój Dzidziuś jest tydzień młodszy niż wyliczono mi to z @. Ale widziałam bijące serduszko ♡♡♡ widok bezcenny...aż sie popłakałam. Teraz jestem spokojniejsza.
Będzie dobrze!!!
Super że już jest serduszko :) człowiek się od razu uspokaja po tym widoku :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magdziocha - trzymam kciuki oby ta na nfz się myliła, ! Najlepiej jeśli wcześniej robiłaś betę powtórz ja ,

Martinek - ale mialas przezycia o matko, będzie mega niespodzianka dla męża jak to będą bliźniaki :) heh

Kami- słodkie kotki, bynajmniej towarzystwo masz - mi strasznie brakuje w domu zwierzaka, ale może na swoim się zdecydujemy :)

Elenna- ja też wczoraj robiłam tarczycowe ale niestety nic nie podpowiem bo ja nowicjusz w tym , może Airfix coś się wypowie na ten temat ,

Ja dzis robiłam gulasz , i bułeczki drożdżowe ale zjebke dostałam od W. ze nie leżakuje ale jak to zrobić przy 3 latku...,?!

Fabimama- ojej ale duże dzieci już macie hoho, to będzie pełno pomocników dla nowego członka rodziny - ps. Kiedy mówicie w końcu dzieciom ? Jakoś za niedługo :) ?

Młoda - nigdzie się kobieto nie ruszaj, tylko odpoczywaj i siku, mam nadzieje ze za tydzień półtora zobaczysz serduszko, powinno być już widać :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mówimy najpóźniej w czwartek rano ;) ale najprawdopodobnie jutro wieczorem.

85993e3kbt9gkxpn.png

Do góry