reklama
Iza181
Fanka BB :)
Witam. Moje plany na dziś to siedzenie w domu mam takie pytanie. Czy wy też macie taki problem z siarą ? U mnie pojawiła się już w 6 miesiącu a obecnie mam wrażenie że to już nie do końca normalne bo wypływają na prawdę spore ilości tego.
gamka
Miciur-ka to zdążyliście w ostatniej chwili sobie porandkować ja cały czas liczę na to, że zdążymy jeszcze pójść do kina, ale najbliższa okazja będzie dopiero w tygodniu, w którym mam wyznaczony termin na cc
la_nina ale mąż ma jakiś służbowy wyjazd? Tzn. koniecznie musi jechać?
rozmaryn ja bym z kolei zjadła big maca
sojnabig nie dziwię się, że się boisz, słysząc dźwięki dochodzące z porodówki. Ale na pewno sobie poradzisz, a strach nie pomoże - staraj się nastawiać pozytywnie
Iza181 niestety nie pomogę, bo mnie siara nie wypływa...
U nas pogoda zmienna niczym kobieta - najpierw od rana padał deszcz, później deszcz ze śniegiem, a na końcu śnieg jak patrzę za okno, to nie chce się z domu wychodzić, bo się ciapa zrobiła, więc dzisiaj chyba siedzę w domu cały czas. Książkę sobie jakąś poczytam, loty obejrzę. Jutro może pójdę do położnej środowiskowej, zapytać jak to będzie wyglądało po porodzie - czy mam do niej dzwonić, czy jak. Na szczęście mam do przychodni kilka kroków. No i muszę odebrać wyniki z krwi, na ostatnią już wizytę u gina w tej ciąży
la_nina ale mąż ma jakiś służbowy wyjazd? Tzn. koniecznie musi jechać?
rozmaryn ja bym z kolei zjadła big maca
sojnabig nie dziwię się, że się boisz, słysząc dźwięki dochodzące z porodówki. Ale na pewno sobie poradzisz, a strach nie pomoże - staraj się nastawiać pozytywnie
Iza181 niestety nie pomogę, bo mnie siara nie wypływa...
U nas pogoda zmienna niczym kobieta - najpierw od rana padał deszcz, później deszcz ze śniegiem, a na końcu śnieg jak patrzę za okno, to nie chce się z domu wychodzić, bo się ciapa zrobiła, więc dzisiaj chyba siedzę w domu cały czas. Książkę sobie jakąś poczytam, loty obejrzę. Jutro może pójdę do położnej środowiskowej, zapytać jak to będzie wyglądało po porodzie - czy mam do niej dzwonić, czy jak. Na szczęście mam do przychodni kilka kroków. No i muszę odebrać wyniki z krwi, na ostatnią już wizytę u gina w tej ciąży
Iza ja nie mam... wiem ze sporo kobiet tak ma.
Sojna zobaczysz jak ruszy to pare godzin i bedzie po sprawie, pozniej hormony zrobia swoje i szybko zapomnisz ta końcówce
Powodzenia!!!
Ja dzis chyba tez relaks, powinnam do hm podjechać po stanik do karmienia bo nie mam... ale cos mi sie nie chce....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sojna zobaczysz jak ruszy to pare godzin i bedzie po sprawie, pozniej hormony zrobia swoje i szybko zapomnisz ta końcówce
Powodzenia!!!
Ja dzis chyba tez relaks, powinnam do hm podjechać po stanik do karmienia bo nie mam... ale cos mi sie nie chce....
sojnabig
Wyobrazcie sobie, że wczoraj dziewczyna urodzila tu martwe dziecko. I jak ja mam się nie stresować...?:/
Ja tez mam niski próg bólu i przy pierwszym porodzie darłam się okropnie. Teraz postanowiłam, ze jak da radę to skupie się na oddechach podczas skurczów i przyznam, ze udało się i uważam, ze trochę traciłam energię przez krzyki. Ale każda kobieta jest inna i niektórym krzyk pomaga rozładować stres czy emocje. Sama będziesz wiedzieć, ci dla Ciebie najlepsze
Sojna oszczędź prosze takich rewelacji straszne....
ja sie właśnie takich rzeczy boje, a nie porodu ....
ja sie właśnie takich rzeczy boje, a nie porodu ....
kasia.zosia
Moderatorka
Wyobrazcie sobie, że wczoraj dziewczyna urodzila tu martwe dziecko. I jak ja mam się nie stresować...?:/
Sojna takie rzeczy się niestety zdarzają na pewno ciężko o tym nie myśleć, ale twój stres nie jest dobry ani dla ciebie ani dla dzidziusia. Już niedługo będziesz mieć maluszka ze sobą i to całe czekanie będzie tylko wspomnieniem
>Dysiak<
Heyka
U mnie na dziś planów brak, pogoda nie sprzyja wiec pewnie w domu przesiedze.
W piątek wyciągnęłam męża do kina fajny film ale faktycznie trochę niewygodnie już jest tyle siedzieć w takiej pozycji
Mój M sobie wymyślił wymianę drzwi w całym domu wiec mamy sajgon i trochę roboty... oby się wyrobił przed porodem
Już zaczęłam puchnąć :/ nogi i palce u rąk ledwo zginam-niefajne uczucie :/
Sojna nie dziwie Ci się ,że już świrujesz, pobyt w szpitalu to nic fajnego :/ oby szybko to poszło bo ileż można
Ojej to straszne z tym dzieciaczkiem
U mnie na dziś planów brak, pogoda nie sprzyja wiec pewnie w domu przesiedze.
W piątek wyciągnęłam męża do kina fajny film ale faktycznie trochę niewygodnie już jest tyle siedzieć w takiej pozycji
Mój M sobie wymyślił wymianę drzwi w całym domu wiec mamy sajgon i trochę roboty... oby się wyrobił przed porodem
Już zaczęłam puchnąć :/ nogi i palce u rąk ledwo zginam-niefajne uczucie :/
Sojna nie dziwie Ci się ,że już świrujesz, pobyt w szpitalu to nic fajnego :/ oby szybko to poszło bo ileż można
Ojej to straszne z tym dzieciaczkiem
reklama
kosik_3
Sojna nie mysl o tym. Badz dobrej mysli odnośnie porodu.
Mi założyli balonik..rany inaczej sobie to wyobrazalam.. dziwnie chodzic jak ci coś zwisa miedzy nogami i sie o te nogi obija.. czuje jakbym penisa miala hehe oczywiscie dostalam ataku śmiechu u lekarza bo bylam ubrana w leginsy i bluzke i mowie ze jak ja mam założyć te ciuchy jak mi to tak zwisa ogólnie lekarz mlody i przystojny i z mega poczuciem humoru
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi założyli balonik..rany inaczej sobie to wyobrazalam.. dziwnie chodzic jak ci coś zwisa miedzy nogami i sie o te nogi obija.. czuje jakbym penisa miala hehe oczywiscie dostalam ataku śmiechu u lekarza bo bylam ubrana w leginsy i bluzke i mowie ze jak ja mam założyć te ciuchy jak mi to tak zwisa ogólnie lekarz mlody i przystojny i z mega poczuciem humoru
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom