reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A co do dużych dzieci. Dzisiaj jedna pani pobiła mój rekord i urodziła chłopca 4650.
ale to jest chłopiec, a chłopcy z natury więksi ;) moja teściowa drugiego syna urodziła 4800 ;) a i tak podejrzewam, że z forumowych dzieci będziesz w czołówce :D ja moją obstawiam między 3500-4000 (choć ostatnio widzę, że podrosła sporo, a tu jeszcze tydzień ma do podrośnięcia o_O)

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) bylam na la la land - wysiedzialam 2.5 h nawet w toalecie nie bylam, na koncowce juz myslalam ze nie wyrobie. Ale film ok, troche taki wydluzany ale Gosling yes super wiec bylo warto;) aha chipsow sie obzarlam i mialam zgage w nocy.

Ja tez tak czytam o tych terminach i wywolaniach ... ja tam sie nie strsuje. Jestem Mama szyjkowa i tutaj juz pisalam, ze mam wczesniaka, druga ciaza lezaca 3 miesice, ta w miare ok troche polegiwalam w styczniu, a od sierpnia prowadzilam bardzo oszczedny tryb zycia. Wiec ciesze sie z kazdego dnia, kiedy moge teraz chodzic, wyjsc na spacer na plac zabaw z prostych rzeczy, bo drezenie o kazdy Dzien ciazy tez juz przezywalam.
A porod kiedys przyjdzie, tak czy siak- Sam albo wywoalny. Wazne aby z dzieckiem i mna bylo ok, reszta sie dla mnie sie nie licZy.

A jakie plany macie na dzis?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

idę dziś po południu do bratowej na imieniny :)
moja bratowa też była na la la landzie i też mówi, że Gosling super :D

My się dziś wybieramy na 1-sze urodzinki kolegi Jasia i Zosi :)
Pogodę mamy fajna, będzie już z 8 stopni na plusie i nawet słońce wyszło wiec może się na spacer niedługo wybiorę z dziećmi. Mąż mnie ostatnio doprowadza do szału wiec niech sobie sam siedzi w domu.

My narazie nie mamy planow, na zew pada snieg+deszcz, malozachecajace. A z drugiej strony jest kilka rzeczy do kupienia na liscie, wiec pewnie maly shopping. Poza tym sauna, ksiazka i nudy :p

Witam.
Dziś odstawili nam lampy, jutro kontrola i jest szansa na wyjście do domu, proszę o kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
O tak wyżywienie w szpitalach, książkę by można pisać. Standardy śniadaniowe 5 kromek chleba, 3 plastry wędliny [emoji23]obiad jeszcze jako tako, kolacja powtórka ze śniadania. Ale najlepsze jest to, ze kolacja jest koło 16:30, a śniadanie koło 9:00. Wiec jest spora przerwa między posiłkami [emoji51]
JA CHCĘ DO DOMU [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Agatucca ja zawsze w szpitalach chudnę jakieś 5kg, więc jest jakiś pozytyw ;):D
kciuki mocno zaciśnięte :)

Do góry