reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kasia.Zosia A skąd mam wiedzieć że z dzidziusiem wszystko dobrze:( mam wizytę w dzień terminu na której nie będę miała nawet ktg pewnie

Ja sobie nie wyobrażam po terminie rodzić bo po prostu dostaje miliony smsów dziennie czy to już i wszyscy dopytują dookoła a ja nie umiem sie zdystansować..

Kasia.Zosia A skąd mam wiedzieć że z dzidziusiem wszystko dobrze:( mam wizytę w dzień terminu na której nie będę miała nawet ktg pewnie

Od terminu powinnaś mieć ktg częściej, przynajmniej u mnie tak jest - co 2 dzień.
Idąc tym tokiem myślenia to tak naprawdę między wizyta a wizyta nikt nie wie dokładnie na 100% co z dzidziusiem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wybaczcie dziewczyny, szczerze mówiąc to mnie to trochę denerwuje takie ciagle marudzenie kiedy urodzę, jak nawet termin nie minął. Wiem jak to jest rodzic po terminie, bo rodziłam i 11 i 9 dni, jak się czeka. Sojna czeka juz drugi tydzień po terminie a wy macie tydzień czy 3 dni do terminu...

Magdalena- a kiedy twoj maluch się urodził ? Bo mój to chyba jakiś nie nażarty ;) - wzera juz chyba z 90 ml - urodził się 26.01

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
No to ładnie zjada☺ a co ile go karmisz?
Mój urodził się 16.01 jako wcześniak w 33 tygodniu z masą 2330 i nie ma jeszcze siły żeby efektywnie ssać. Muszę go wciąż pobudzać bo często przysypia przy jedzeniu i też szybko się męczy. Ale jest coraz lepiej☺.

Turlu ja mam to samo...
Kasia.zosia i właśnie przez to co przechodzi Sojna nie chciałabym rodzić po terminie...

reklama
Turlu ja mam to samo...
Kasia.zosia i właśnie przez to co przechodzi Sojna nie chciałabym rodzić po terminie...

Nikt by nie chciał ale czasem tak już jest, ja jestem od dawna nastawiona na porod po terminie i naprawdę lepiej mi się z takim nastawieniem czeka. Masz termin 07.02? Dorzucić Cię do naszej listy? I co będzie chłopiec czy dziewczynka?

Do góry