reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Coraz więcej mamuś tuli już swoje dzieciaczki☺ gratuluję i dużo zdrówka życzę. Oczekującym i tym w trakcie - lekkich porodów.
U nas Adaś śpi i je. Taki grzeczniutki i kochany❤. Tylko się martwię o karmienie piersią:sorry:. Położna kazała mi go odstawić bo zaczął spadać z wagi. Dopóki nie dojdzie do wagi ok 3 kg muszę ściągać pokarm i karmić z butelki żeby kontrolować ile wypija.

Jagódka mam nadzieję że wszystko szybko się rozkręci ;) A my dziś wybieramy się na długi spacerek może zmobilizuje to małego do wyjścia

Cześć Wam lutóweczki :)
.jagódka już pewnie niedługo utuli synka i da nam znać..;-)
My wciąż w dwupaku, niby za tydzień termin, pojawiły się w nocy lekkie skurcze, może coś się rozkręca..:) (odpukać;-))
Dziś z mężem do teatru idziemy, może jakoś wysiedzę 2h i nie pęknie mi kręgosłup :)
Coś nas wzięło na kulturalne wyjście :)
Iza181, ja też spacerek uskuteczniam!

Ja nad kinem sie zastanawiam:) moze tez wysiedze tyle... chyba sobie kupie w ostatnim rzędzie miejsca i będę stać jak cos hahahha :)

Jagódka trzymaj sie, to juz zapewne chwila moment...

Magda wiesz to najprostsza droga do niekarmienia piersią... ryzyko jest sporo, ze maly nie bedzie chciał piersi.. troche kiepska ta polozna.
Z drugiej strony to wcześniak i musi wagę trochę nadrobić Wiec cieżko tak na oddleglosc doradzać. W każdym razie powodzenia!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry