reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Coraz więcej mamuś tuli już swoje dzieciaczki☺ gratuluję i dużo zdrówka życzę. Oczekującym i tym w trakcie - lekkich porodów.
U nas Adaś śpi i je. Taki grzeczniutki i kochany❤. Tylko się martwię o karmienie piersią:sorry:. Położna kazała mi go odstawić bo zaczął spadać z wagi. Dopóki nie dojdzie do wagi ok 3 kg muszę ściągać pokarm i karmić z butelki żeby kontrolować ile wypija.

Jagódka mam nadzieję że wszystko szybko się rozkręci ;) A my dziś wybieramy się na długi spacerek może zmobilizuje to małego do wyjścia

Cześć Wam lutóweczki :)
.jagódka już pewnie niedługo utuli synka i da nam znać..;-)
My wciąż w dwupaku, niby za tydzień termin, pojawiły się w nocy lekkie skurcze, może coś się rozkręca..:) (odpukać;-))
Dziś z mężem do teatru idziemy, może jakoś wysiedzę 2h i nie pęknie mi kręgosłup :)
Coś nas wzięło na kulturalne wyjście :)
Iza181, ja też spacerek uskuteczniam!

Ja nad kinem sie zastanawiam:) moze tez wysiedze tyle... chyba sobie kupie w ostatnim rzędzie miejsca i będę stać jak cos hahahha :)

Jagódka trzymaj sie, to juz zapewne chwila moment...

Magda wiesz to najprostsza droga do niekarmienia piersią... ryzyko jest sporo, ze maly nie bedzie chciał piersi.. troche kiepska ta polozna.
Z drugiej strony to wcześniak i musi wagę trochę nadrobić Wiec cieżko tak na oddleglosc doradzać. W każdym razie powodzenia!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry