Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też mały spadał z wagi - okazało się ze wędzidełko do podciecia (idziemy w środę podciac), ja nie odstawiłam od piersi, tylko daje najpierw piers a później resztę odciagam laktatorem i daje z butli , po prostu wiem ze on nie opróżni do końca bo takiego ruchu językiem nie ma, ale jak laktatorem działałam wcześniej to mniej więcej wiem ile mam ,Coraz więcej mamuś tuli już swoje dzieciaczki[emoji5] gratuluję i dużo zdrówka życzę. Oczekującym i tym w trakcie - lekkich porodów.
U nas Adaś śpi i je. Taki grzeczniutki i kochany[emoji173]. Tylko się martwię o karmienie piersią. Położna kazała mi go odstawić bo zaczął spadać z wagi. Dopóki nie dojdzie do wagi ok 3 kg muszę ściągać pokarm i karmić z butelki żeby kontrolować ile wypija.
Wiktorek jest już ze mną. Już nawet cycujemy. Ur o 14:30. 2900g, 52cm, poród sn bez nacięć pęknięć itp ekspres 4godziny
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom