reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

U mnie kicha. Po 2h oxy 5cm. Zjadłam kolację, umyłam się i mam spać na trakcie porodowym. Stwierdzilysmy z doktor, że nie ma co dusić na siłę

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O cholera, czyli jednak nie czas czy jak....przy rozwarciu 5 cm to juz do domu nie puszcza?
Ja to zupełnie sie nie znam...

Powdzenia !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
No nie puścili i przy 4cm. Ja tu wcale nie chciałam zostać. 4cm i od razu decyzja że na porodowke. Położna mówi, że jutro na stówę urodzę bo te skurcze się rozbujaja. Nie wiem czy zasnę bo nad głową gra radio, obok rodzą kobiety no i ciagle ruch wiadomo..

No nie puścili i przy 4cm. Ja tu wcale nie chciałam zostać. 4cm i od razu decyzja że na porodowke. Położna mówi, że jutro na stówę urodzę bo te skurcze się rozbujaja. Nie wiem czy zasnę bo nad głową gra radio, obok rodzą kobiety no i ciagle ruch wiadomo..

Jak apteka szpitalna otwarta to stopery do uszu kup. Jak się uda przespać to siły do porodu zbierzesz na jutro. Choć wśród wrzasków na porodówce to domyślam się, że o sen niełatwo.

Barnek ma rację dobra położna to skarb chyba wybrałabym położną chociaż terror laktacyjny to porażka!!. Plan porodu super-u mnie właśnie tak było i powiem Wam że cudowne przeżycie. Bo i jeszcze na naturalnej oxy rodzi się lepiej.
Jagódka podejrzewam że dziś i tak niw masz siły żeby rodzić. Spróbuj zasnąć. Już masz bliżej niż dalej. Trzymam kciuki :)

Na raty, ale was nadrobiłam[emoji12]
Rozmaryn gratulacje, 4600 z ochroną krocza - szacun. Mi tez się udało urodzić bez nacięcia, ale moj kurczak ważył ponad kilo mniej.
Super mysz, Marzenka i dla was gratulacje[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258]
Mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam.
Jagódka za Ciebie trzymam kciuki, oby szybko poszło.
My jeszcze w szpitalu, Jasio dostał żółtaczki w pierwszej dobie i się opalamy. Jutro maja zrobić wyniki, ale nie wiem czy nas puszcza, bi zapewne bedą chcieli poobserwować jak po odstawieniu lamp. Wczoraj miałam kryzys, bo Jasiek za bardzo tam nie chce leżeć i strasznie płacze, a naświetlany powinien byc cały czas z przerwą na karmienie. Nie śpię po nocach, w dzień nie daje rady odespać. Od poniedziałku do dziś przespałam może 12-14 godzin. A tak to jest ok, z karmieniem idzie coraz lepiej, poznajemy się, ogólnie jestem zakochana

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szaleństwo tu dziś porodowe :)
Gorące gratki dla nowych Mam i Bobaskow :)))
To ile już się rozpakowalo dziewczyn? Mamy jakąś zaktualizowana zbiorcza listę?
Mnie moja Gwiazda tak dziś podniosła ciśnienie,,że mimo iż miałyśmy spać u babci,bo męża nie ma na noc. ..zapakowalam ja i do domu... a milutka była..
Ehhhh....

reklama
Do góry