U mnie dzieciątko w 5 tyg 6 dz. miało całe 3 mm
, mam nadzieje ze w niedziele teraz będzie wszystko dobrze bo strasznie się stresuje, nie dźwigam, nawet zakupów , staram się dużo wypoczywać, no i biorę ten cyclogest oby pomagał!
Drusia- jeśli nie masz zagrożonej ciąży ani żadnych przebojów to myślę że wytrzymała bys te 3 tyg do lipca do swoich wakacji, stres nie sprzyja ale może czas się przestać przejmować skoro i tak masz zamiar na l4 iść,
Ja osobiście nie mam takiego problemu bo ja nie pracuje , W. Pracuje ja z małym w domu , teraz jak urodzi się drugie to planuje do pracy iść, szczerze powiedziawszy wątpiłam ze nam się uda i juz się rozglądałam za ofertami pracy , a tu proszę - juz nie ma co
.
Jeśli chodzi o zwolnienia to wiadomo ze w bardziej niebezpiecznych pracach trzeba bardziej uważać i myśleć o zdrowiu rozwijającego się dziecka , albo zmienić dział albo l4,
MumToBe- to dobrze ze byłaś aż szok ze zareagowali i w szpitalu to się odbędzie, trzymam kciuki - wiec kiedy to usg?
Dziewczyny nie wiem która ale ktoś pisał o tych kotlecikach, zrobiłam nowy przepisowy wątek i zapraszam do dzielenia się przepisami swoimi , strasznie zjadła bym te kotleciki ale już nie widzę przepisu zachęcam wiec do dodania go na wątek z przepisami gdzie będzie go widać - hahahah
Aż zglodniałam od samego pisania o przepisach hahha
. A te krokiety co dziś jadłam o matko niebo w gębie tonę bym ich zjadła !
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom