reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A ja nie śpię bo mój szkrabek musiał zjeść dołączył się do nas tatuś i takie rodzinne rozmowy się zaczęły [emoji23] ciekawe kto rano wstanie A jadę wyciągnąć ten cewnik w końcu.
Sojnabig na spokojnie [emoji5] pomysl ze za kilka godzin będziesz już mieć dzieciątko. Trzymam kciuki
Rozmaryn za Cb też trzymam kciuki [emoji5]oby gładko poszło bo czuje ze to już [emoji4]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asienka no i ja mam podobnie teraz. Na pokowkowych i dalszych usg mala zawsze byla z dwa tygodnie do przodu waga, a teraz okazuje sie ze przystopowala i jest nawet 2dni do tylu [emoji1] A ja same 62. Wiec chyba bede musiala dokupic kilka ciuszkow na 56.

Grabcia co Ty ogole piszesz? Nosiłas go 9 miesięcy pod serduchem, tyle niedognosci i boli znosilas, tyle poświęcenia wiec w 100% urodzilas go Ty i nikt inny! Na dodatek rzeczywiście ja też nasluchalam sie jak to po cc kobiety ciezej dochodza do siebie, wiec powiedzialabym ze to wlasnie te kobiety, które urodziły przez cc wykonały większą robotę i więcej musiały znieść! [emoji4]

Rozmaryn mimo wszystko dawaj znac co powie lekarz!

Super_mysz potowarzyszylabym Ci chetnie bo ja nie moglam spac tej nocy i non stop sie budzilam [emoji30]

A ja już nie śpię z nerwów.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też... Na monitorze snu pokazało mi 51min głębokiego snu a reszta to wiercenie itp, jestem mega zestresowana i nie wyspana. Brzuch spinał się cała noc nawet myślałam że to skurcze bo dość regularnie było. Myślicie, że dziecko mogło coś odczuwać?? Dziś przed nami wielki dzień, trzymajcie kciuki!

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

Ja też... Na monitorze snu pokazało mi 51min głębokiego snu a reszta to wiercenie itp, jestem mega zestresowana i nie wyspana. Brzuch spinał się cała noc nawet myślałam że to skurcze bo dość regularnie było. Myślicie, że dziecko mogło coś odczuwać?? Dziś przed nami wielki dzień, trzymajcie kciuki!

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

Trzymamy za siebie nawzajem :D u mnie Misiu spokojny, chyba chcial dać się matce wyspać, ale nerwy nie puszczaly...

Wiecie dziewczyny wy tak wyczekujecie porodu siedzicie jak na szpilkach a moj okruszek we wtorek skończył 3 tygodnie i jest cudnie rozgląda się już uśmiecha jest przeslodki kocham go najbardziej na świecie ale nie mogę przeżyć jednej rzeczy...tego ze nie ja go urodziłam [emoji22] tak bardzo walczyłam o SN i mimo że samo się zaczęło nic z tego nie wyszło [emoji22] ta myśl mi odbiera całą radość [emoji22]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia bzdura! Ty go urodziłaś! Dlammnie nie ma różnicy czy cc czy SN i nie daj sobie wmówić ze któryś porod jest gorszy czy lepszy

Grabcia - nos do gory!
Moim zdaniem nagonka na sn jako jedyny mozliwy porod zaczela sie od tej mody, ze sobie mozna kupic cc itp.. MI gdyby nie zrobili na szybko cc to synus by nie przezyl. Tez bylo mi ciut zal na poczatku, ze nie bylo sn, ale szybko przeszlo, bo najwazniejszy ze synus zyje i jest zdrowy. Kropka.

Sojna - to co, dzis Twoj dzien? Rozmaryn dolaczy? super mysz? ale bedzie sie dzialo :D

Nie rozumiem co dziwnego w stwierdzeniu, że cc to też poród w takiej sytuacji jak miała tu miejsce. Grabcia ma taki problem i każda z dziewczyn ustosunkowała sie ze cc to poród tak samo jak SN. Taki jest wydźwięk wszystkich wypowiedzi.
Zreszta najważniejsze zeby wszystkie dzieciaki urodziły sie zdrowe czy to przez cc czy SN.

A ja myśle ze la_nina miała trochę racji. Takie stwierdzenie "cc to tez porod" już jest jakoś samo w sobie umniejszajace dla cc. Chodzi o to żeby nie trzeba było nikomu tego mówić, żeby w końcu było dla wszystkich jasne ze cc i SN są równorzędne.

reklama
Grabcia - nos do gory!
Moim zdaniem nagonka na sn jako jedyny mozliwy porod zaczela sie od tej mody, ze sobie mozna kupic cc itp.. MI gdyby nie zrobili na szybko cc to synus by nie przezyl. Tez bylo mi ciut zal na poczatku, ze nie bylo sn, ale szybko przeszlo, bo najwazniejszy ze synus zyje i jest zdrowy. Kropka.

Sojna - to co, dzis Twoj dzien? Rozmaryn dolaczy? super mysz? ale bedzie sie dzialo :D

Wczoraj mi powiedzieli, że dziś decydujący dzień ;) albo kroplówka albo cc

Do góry