reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Mloda Tez bym obstawila sie Luteina chociaz. Ja wyniku progesteronu nie robiłam co by się nie stresować bo zawsze lichy był,ale dostałam Luteine 100 od ginka..mówi że teraz nawet odgórnie każą ja dawać bo tyle ze problemów z ciazami

Zolza1111 Lody :D mniam...Ale koniecznie śmietankowe i czekoladowe. ..wczoraj jadłam 3 razy rosół z lodami...dziś powtórzę hahah

Dziewczyny jestem w październikowych mamach i ponieważ tym razem jestem w ciąży bliźniaczej mam do sprzedania pojedynczy bardzo fajny i niezniszczony wózek. Kupiony w 2012. Wtedy był najlżejszy na rynku, a mieszkając na 4 piętrze bez windy potrzebowałam takiego. Uzywany tylko rok w bardzo dobrym stanie. Dodatkowo po dziecku mojej siostry z tej samej firmy i idealnie pasujące do wózka dokładam gondola i fotelik choć na nich ślady użytkowania juz trochę widać i są w kolorze pomarańczowym. Dodaje linka jak coś odpowiem na pytania i ponegocjowac trochę możemy :)
http://olx.pl/i2/oferta/wozek-peg-perego-pliko-switch-easy-drive-CID88-IDgcwW3.html#:836a055d56

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny, umówiłam sie na dziś na 16 :) [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

Aifrix :) u mnie to w zależności na jaki spojrzę się smak, grana jest feria smaków lodów bo i biała czeolada, nutella, pistacja, mango, porzeczka...:p

Martinek super kotleciki ! Zrobię napewno :)

Z tym basenem to napewno ile lekarzy tyle opinii, chociaż jakuzzi podobno nie jest zalecane tak samo jak dlugie gorace kapiele. Ja po basenie bardzo często mam infekcje, więc trochę rozumiem podejście lekarza który odradza basen.

Airfix zaparcia sprobowalabym leczyć dietą, chociaż to jabłko spróbuj zjeść. Ja właśnie mam na szczscie ochotę na owoce. :)

Martus001 tak młodo wyglądasz ze zastanawiają się czy siostra ? ;)

Zolza1111 siemano! ;)
lody, mmm, a właśnie mam zachcianke na galaretkę ;) pokroje ja w kostkę i zjem z lodami :D

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siemanko Ayran :)
dzewczyny a jak z waszymi mdłościami ? bo ja ich nie mam w ogóle. p.s. to moja pierwsza ciąża - więc stąd będą czasami głupie pytania :p ;)

Do góry