reklama
Mloda Tez bym obstawila sie Luteina chociaz. Ja wyniku progesteronu nie robiłam co by się nie stresować bo zawsze lichy był,ale dostałam Luteine 100 od ginka..mówi że teraz nawet odgórnie każą ja dawać bo tyle ze problemów z ciazami
Zolza1111 Lody mniam...Ale koniecznie śmietankowe i czekoladowe. ..wczoraj jadłam 3 razy rosół z lodami...dziś powtórzę hahah
Zolza1111 Lody mniam...Ale koniecznie śmietankowe i czekoladowe. ..wczoraj jadłam 3 razy rosół z lodami...dziś powtórzę hahah
Zobacz media 717673Zobacz media 717674Kruczyca, uwierzyć nie mógł mimo ze dostał sześć pozytywnych testów. W ul był wczoraj dzień ojca wiec fajny prezent. Dostał tez taka kartkę
Dziewczyny jestem w październikowych mamach i ponieważ tym razem jestem w ciąży bliźniaczej mam do sprzedania pojedynczy bardzo fajny i niezniszczony wózek. Kupiony w 2012. Wtedy był najlżejszy na rynku, a mieszkając na 4 piętrze bez windy potrzebowałam takiego. Uzywany tylko rok w bardzo dobrym stanie. Dodatkowo po dziecku mojej siostry z tej samej firmy i idealnie pasujące do wózka dokładam gondola i fotelik choć na nich ślady użytkowania juz trochę widać i są w kolorze pomarańczowym. Dodaje linka jak coś odpowiem na pytania i ponegocjowac trochę możemy
http://olx.pl/i2/oferta/wozek-peg-perego-pliko-switch-easy-drive-CID88-IDgcwW3.html#:836a055d56
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
http://olx.pl/i2/oferta/wozek-peg-perego-pliko-switch-easy-drive-CID88-IDgcwW3.html#:836a055d56
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
mloda1234
Zaangażowana w BB
Dzięki dziewczyny, umówiłam sie na dziś na 16 [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[
[
Kruczyca
Fanka BB :)
SuperDzięki dziewczyny, umówiłam sie na dziś na 16 [emoji173]️
[
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Ayran
Fanka BB :)
Martinek super kotleciki ! Zrobię napewno
Z tym basenem to napewno ile lekarzy tyle opinii, chociaż jakuzzi podobno nie jest zalecane tak samo jak dlugie gorace kapiele. Ja po basenie bardzo często mam infekcje, więc trochę rozumiem podejście lekarza który odradza basen.
Airfix zaparcia sprobowalabym leczyć dietą, chociaż to jabłko spróbuj zjeść. Ja właśnie mam na szczscie ochotę na owoce.
Martus001 tak młodo wyglądasz ze zastanawiają się czy siostra ?
Zolza1111 siemano!
lody, mmm, a właśnie mam zachcianke na galaretkę pokroje ja w kostkę i zjem z lodami
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym basenem to napewno ile lekarzy tyle opinii, chociaż jakuzzi podobno nie jest zalecane tak samo jak dlugie gorace kapiele. Ja po basenie bardzo często mam infekcje, więc trochę rozumiem podejście lekarza który odradza basen.
Airfix zaparcia sprobowalabym leczyć dietą, chociaż to jabłko spróbuj zjeść. Ja właśnie mam na szczscie ochotę na owoce.
Martus001 tak młodo wyglądasz ze zastanawiają się czy siostra ?
Zolza1111 siemano!
lody, mmm, a właśnie mam zachcianke na galaretkę pokroje ja w kostkę i zjem z lodami
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama