reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Agatucca i Sojna - powodzenia ! :D

u mnie ciężka noc, męczyły skurcze i jakieś problemy z oddychaniem. Musiałam w to zimno okno otworzyć na pół nocy, ale pomogło ;) dziś mam ktg i wizytę, zobaczymy czy coś sie zmieniło ;)

witam się porannie:) planowałam pospać dłużej skoro wreszcie się udało, ale nie, mój małż, mimo że mieszkamy raem 6 lat nadal nie wie gdzie co jest. Ale podchody skubany robił jak tu mnie obudzić, ale tak żebym się nie denerwowała;d no nie udało mu się;p

ciągle mam coś twardawy ten brzuch. Pewnie do końca tak będzie. Mięknie trochę jak leżę, ale ile można?

dzisiaj wizytujemy, zobaczymy jak tam nasza mała lady. poza tym dalej walczymy z przeziębieniem;/

też bym jednak katarka użyła, po co się maluszek ma męczyć skoro można ulżyć

Agatucca Powodzenia... Bezbolesnego porodu życzę

Sojnabig I Ty się doczekalas :) Teraz informuj jak się to wszystko potoczy

Moja mała od 19 do 1 w nocy jakiegoś adhd dostała, no z jednego boku na drugi skakala. Do tego bóle w szyjce i skurcze przepowiadajace pół nocy...jestem wykończona.

MoniaNOWA Ellie pisała o porodzie na wątku porodowym :) Wszystko ok, rodziła SN ze znieczuleniem.

Sojna będą wywoływać? Dziś jeszcze? Koniecznie daj znać jak już się w szpitalu dowiesz co i jak. Kciuki zaciśnięte!

Agatucca jak u Ciebie?

Teraz to codziennie od rana będą wieści z porodówek pewnie :D Od jutra już oficjalnie lutowo.

Cała noc przespałam bez jednej pobudki do toalety, dopiero ok 7:30 i jeszcze godzinę dospałam.

reklama
Sojnabig powodzenia :)
Ja właśnie wróciłam od lekarza i szyjka dluuuuuuuuuuuuga i zamknięta :D wiec raczej prędko się nie zacznie hehe.
Doktor się śmiała ze 11 jest pełnia wiec pewnie wtedy :biggrin2:

Do góry