reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A tak wogole teraz moj 3 latek jest chory, i tak sobie mysle jak z takim maluchem do domu przyjechac gdzie wylegarnia zarazkow panuje. Okropnie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Barnek kurczę ja się modlę ostatnio żeby nie urodzić bo dalej nam nie naprawili ogrzewania, dopiero co dzieci wyzdrowiały a tu taka lipa. Ciagle śpimy we 4 w jednym łóżku bo tylko wtedy jest ciepło. Przynajmniej Jasiek w dzień w przedszkolu jest. Ale noworodek w takiej zimnicy to sobie nie wyobrażam.
Powodzenia dziewczyny!
Ja zaraz jadę do przedszkola i od razu na wizytę, mam o 8:30. Zosia zostaje z moim bratem, może jakoś to przeżyją :D

reklama
Ja juz wrocilam z wizyty z polozna, w sumie nic nowego, hb spadla znow a poza tym mowimy sobie "do niedozobaczenia w nast tyg". Do terminu 6dni. aaa i dowiedzialam sie, ze tu gbs robia jakis express badanie jak przyjmuja na porodowke.

Teraz kawa i sniadanie, potem raport gdzie spomiedzy zabawa z synkiem :)

kasia.zosia - to ile teraz macie stopni w domu?

Sojna powodzenia zatem :) szybko, łatwo, jak najmniej bólu :)
Anna a Ty już jesteś w szpitalu? Powodzenia!
Monsku żebym ja to wiedziała, ale jak normalnie chodzimy w koszulkach i boso to teraz dwie pary skarpet i swetry, na szczęście temperatura na zewnątrz się podniosła...
Mieli wczoraj naprawić, mam nadzieje ze zrobią to już dziś bo i tak zanim nam się parkiet nagrzeje to minie z pół dnia.

reklama
Sojna takze powodzenia:)

Kasia.zosia oby dzis Wam naprawili. Bo to zapewne zadna radosc w zimnej chalupie siedziec.

My dzis mlodym w domu siedzimy. Wczoraj pracowalam, dzis tez mam taki zamiar Zobaczymy. Generlanie mam mega duzo energii, i moze słowa położnej ze w przeciągu tygodnia urodze sie sprawdza;)

Do góry