reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A tak wogole teraz moj 3 latek jest chory, i tak sobie mysle jak z takim maluchem do domu przyjechac gdzie wylegarnia zarazkow panuje. Okropnie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No w sumie tak ,ale połowa dzieciaczków będzie ze stycznia , tak im się śpieszy hehe :)
No te choróbska teraz straszne :( pełno tych wirusów w powietrzu i co druga osoba chora :/

A tak wogole teraz moj 3 latek jest chory, i tak sobie mysle jak z takim maluchem do domu przyjechac gdzie wylegarnia zarazkow panuje. Okropnie...

U nas tata kaszle i nie daje się do lekarza wyrzucić! Ja i synu ciutek katar. I tez ciągle mówię żeby poszedł do lekarza bo jak to tak można do dziecka nowo narodzonego ma dzien dobry z zarazkami :-(

Hej laski, ja znów od 4 nie śpię.... Jest 5:30, miałam wstawać za godzinę bo lekarz a teraz to już nie ma sensu, żebym się kladla dalej spać... Już co noc mi się śni ten poród, zaczęłam się panicznie tego wszystkiego bać :/

Hej laski, ja znów od 4 nie śpię.... Jest 5:30, miałam wstawać za godzinę bo lekarz a teraz to już nie ma sensu, żebym się kladla dalej spać... Już co noc mi się śni ten poród, zaczęłam się panicznie tego wszystkiego bać :/

Witam [emoji4]ja również nie śpię.. jakie to męczące

reklama
Do góry