reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Dzien dobry !![emoji1]
Ja nie spie juz od 6. Ostatnio ta godzina mnie prześladuje. Chyba pójdę po pączka, na którego zrobilyscie mi smaka[emoji23]

Wszystkim życzę miłego dnia, oczywiście lekkiego i przyjemnego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój syn 1 dzień przed porodem miał wagę wyliczona na 2900, urodził się z wagą 3530

U nas dokładnie tak samo, tyle że stary gin mówił że on do tej wagi 2900 dobije do dnia porodu, a on z 3530 urodzil się po kilku dniach

5djy3e3kpgua6zwe.png

I ja juz nie spie. Po wieczorze pelnym wrazen, spalam bardzo dobrze, nawet zgaga mnie az tak nie meczyla. Brzuch mi opdal. Porod zbliza sie wielkimi krokami :)
Zreszta jak u kazdej z was!

A tak wogole to jakis wczesny tlusty czwartek chyba, bo paczkami zapachnialo :)

Ja tez jakos lepiej spalam wczoraj. Bardziejmnie bolal jakis naciganiety miesien w kroku, bo poslizgnelam sie w lazience. Noga ujechala mi moze z 5 cm, ale cos tam naciagnelam i bol jakbym sie rozerwala, takie to wszystkio teraz delikatne..

38+3tc, czas na kontrolne wazenie i zaraz wkurzenie: +18kg, skad??? Nic dziwnego, ze biodra wysiadaja przy takim bagazu, ktory nazbieralam w takim krotkim czasie. Pociedszam sie, ze z poprzednim po 4 tyg spadlo mi 14kg..eh

turluturlu, miciur-ka - dajcie znac co i jak

Kusicie tymi pączkami, takiego mam smaków na nie. Tylko ciężko mi dostać takie bez nadzienia:/ nie lubię i już.
Jeszcze wczoraj się pochwalilam leniwym dniem i ze nawet coś zjadłam i po tym poście przywitalam się z kibelkiem...wymioty znów wracają. Zjadłam płatki i kakao zobaczę co się wydarzy.
Może na racuchy drożdżowe się skuszę potem, mam szybki przepis.

Tak, tak, jednak nie zasnęłam już:/ Ja właśnie wczoraj się zastanawiałam kiedy jest tłusty czwartek w tym roku - stanowczo za późno! Chodzą za mną pączki angielskie i może w weekend bym zrobiła:tak: Jak mi nie przejdzie ochota, to kupię ser i zrobię:) Mam świetny przepis na tradycyjne pączki, ale to więcej babrania się, bo marmolada..
Moja bratowa wczoraj wieczorem mi pisała, że chyba ma skurcze i sama w domu jest, panika taka, jakby co najmniej na bombie siedziała (brat 4km dalej pracuje i może się wyrwać w każdej chwili). A tak w ogóle, to ona nie wie czy to skurcze i się boi:confused2: i ma złe przeczucia i na pewno w nocy coś się stanie..Jezu po co się tak nakręcać, nie rozumiem.. Kobiety same sobie szkodzą takimi głupimi myślami..

monsku - też nie mam pojęcia skąd mi się te kg biorą, czasem mam wrażenie, że z powietrza....

nie ma zmiłuj, no łazi za mną pączek i łazi... gorzej, bo mi się ubierać nie chce, a sam nie przyjdzie;/
patrzę na ten mój brzuszek i patrzę i nic nie opada;/

Hej dziewczynki ;) u nas też nocka spokojna, dwa razy tylko na siku wstałam :D aż jestem w szoku bo się do północy objadałam :D
Ja zaraz lecę z psem i znów po te pączki haha :D mój mnie namawia, żebym sama zrobiła ale chyba jednak nie...

Co dziś na obiad? Bo pomysłu nie mam :D

reklama
Moj zoladek nie lubi paczkow, a raczej smazonego, wiec chociaz tym nie skusicie dzis :p

Ja nie mam pomyslow na obiad, sama pewnie jakies warzywa z jajkiem, a moim zrobie pewnie mieso. Wogole nie mam pomyslu, bo tez na nic nie mam ochoty

Do góry