reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Drusia lepiej po kąpieli? Jak przepowiadające to kąpiel powinna pomoc.

A jak nie przejdą to moze porodówka mnie dzis czeka. Na siłach sie nie czuje :( ale trudno wyjścia nie ma.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Barnek, nie koniecznie działają na szyjke. Ja wczoraj myślałam że umrę, skurcze miałam co 15 minut od Krzyża, cały pas a szyjka nawet nie drgnęła

Oby nie, bo tak jak mówię, dzis rodzic nie chce.

Sojna ta moja szyjka to wiecznie z problemami, nawet nie wiem czy tam jeszcze cos jest jakies milimetry. No nic co ma być to bedzie. Po nocy sie okaże.

Kurcze, ale się zdołowałam na wieczór. Właśnie się dowiedziałam, że sąsiad mi umarł. Mieszkaliśmy w jednym bloku. Młody chłopak, 23lat, od kilku lat walczył z glejakiem. Tak mi cholernie przykro ,czemu tacy młodzi ludzie odchodzą:(

Dziewczyny tak podchwycilam wasze skurcze, ze zaczelam mierzyc swoje i teraz bylo 12min między jednym a drugim. Mam nadzieję, że to tylko przypadek.

Drusia dawaj znac jak się rozwinie akcja ze skurczami.

Barnek a Ty juz w wannie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze, ale się zdołowałam na wieczór. Właśnie się dowiedziałam, że sąsiad mi umarł. Mieszkaliśmy w jednym bloku. Młody chłopak, 23lat, od kilku lat walczył z glejakiem. Tak mi cholernie przykro ,czemu tacy młodzi ludzie odchodzą:(

Współczuje, szkoda chłopaka, przykro jak tacy młodzi ludzie odchodza :( dwa lata temu na czerniaka zmarł mój kolega z gimnazjum :( pozostaje tylko mieć nadzieje ze nam i naszym rodzinom nie przytrafi się żadna poważna choroba

Do góry