reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Nie wiem jak u Was w szpitalach, ale u mnie przez grypę całą ginekologie zamknęli. Nie wiem nawet czy mąż bedzie mógł być przy porodzie.. odwiedzin na sto procent nie ma i pewnie nic się nie zmieni do końca lutego..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas tłumy... nawet dzieci przychodzą.
B
W Polsce jak leżałam z Jaskiem to na każdy obchód trzeba było bieliznę ściągać żeby sobie lekarz mógł popatrzeć w krocze. Tutaj się z takim czymś nie spotkałam, jak chcą sprawdzić czy zbadać to biorą po prostu do pokoju do badań.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To w Pl jest bez zmian. Nadal majty w dół.

Marti gratulacje !

Ja jestem za wątkiem o porodach na zamkniętym.

reklama
Ja niby termin na 16,02 ale z racji cukrzycy mam mieć wywoływany w 38-39 tc, no chyba że sie samo wcześniej zacznie. Na ostatniej wizycie 3 tyg temu miałam już skróconą szyjkę do 20mm i była bardzo miękka, teraz wizyta we wtorek i jestem ciekawa jak tam sytuacja bo bóle mam straszne.. w zasadzie to leżę bo nawet jak chwilę postoję czy posiedzę to czuję straszne kłucie . Brzuch podobno mam już bardzo nisko ;) Skurcze nieregularne, czasem potrafi być tak silny że aż mnie zgina w pół.. wolałabym już urodzić, bo to taka męczarnia jest;)

Kosik a to przez cukrzyce masz miec wczesniej wywolywany ??? Ja tez mam cukrzyce ale mi kaza czekac do porodu... tylko w kazdy wtorek wysylam mailowo tygodniowe wyniki poziomu cukru ...

Kasia.zosia to ten wirus mój mąż już dawno ma :D

Moj ma jeszcze gorszy... wirus glupoty chyba moja ciaza go uaktywnila :)

A tak na serio to z tymi chorobami cos jest bo mi ostatnio wrocil % i zaczal przezywac ze ma cukrzyce wiec mu zmierzylam cukier moim glukometrem, oczywiscie wynik wyszedl dobry wiec stwierdzil ze ma raka :)

Ellie123 mi mają wywoływać z racji cukrzycy ciążowej, biorę dwie insuliny (doposiłkową i nocną) - w wielu szpitalach tak robią, podobno łożysko się szybciej niszczy i dlatego. Chociaż ja czuję że prędzej sama urodzę niż tej indukcji się w ogóle doczekam ;)

Marti gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Witaj kosik_3
Martii22 gratulacje!!! :) duża niunia, a który miałaś tc ?
Jagódka jestem za nowym wątkiem z porodówki ;)
Mam wizytę we wtorek i gin ma stwierdzić co robimy tzn podejrzewam, że myśli o wywoływaniu.. W sumie cieszę się,że miała bym już za sobą ale osobiście wolę żeby poród sam się zaczął..

Wysłane z mojego E7s przy użyciu Tapatalka

Ellie123 mi mają wywoływać z racji cukrzycy ciążowej, biorę dwie insuliny (doposiłkową i nocną) - w wielu szpitalach tak robią, podobno łożysko się szybciej niszczy i dlatego. Chociaż ja czuję że prędzej sama urodzę niż tej indukcji się w ogóle doczekam ;)
A jaka waga dzidzi?

reklama
37tyg i 2 dni. Tak miałam wyliczone tu w szpitalu. TP najpierw 13 potem 10 luty. Cieszę się ze już po wszystkim bo mimo iż to 4 i najmniejsze z moich dzieci to porod nieźle dał popalic

Do góry