reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
A jak sie czujesz ? Tzn cos przeczuwasz? Masz skurcze? U mnie 10 dni zostalo do terminu a w sumie od 2-3 tyg czuje sie tak samo :( nic sie nie nasila, maly tak samo buszuje w brzuchu...

No w szpitalu ta krew co mi się polala to podobno był czop, skurcze miałam nieregularne do 80%... Generalnie czuję się tragicznie :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niby wszedzie czytalam ze jak czop jest z krwia to porod powinien sie zaczac w ciagu 48 h ale widze ze nie ma na nic reguly.... trzymam kciuki zebys szybciutko urodzila :)

Ja niby termin na 16,02 ale z racji cukrzycy mam mieć wywoływany w 38-39 tc, no chyba że sie samo wcześniej zacznie. Na ostatniej wizycie 3 tyg temu miałam już skróconą szyjkę do 20mm i była bardzo miękka, teraz wizyta we wtorek i jestem ciekawa jak tam sytuacja bo bóle mam straszne.. w zasadzie to leżę bo nawet jak chwilę postoję czy posiedzę to czuję straszne kłucie . Brzuch podobno mam już bardzo nisko ;) Skurcze nieregularne, czasem potrafi być tak silny że aż mnie zgina w pół.. wolałabym już urodzić, bo to taka męczarnia jest;)

Martii gratuluje! Jak się czujesz? Jak dojdziesz do siebie to napisz coś więcej :)

Jagódka, rozmaryn podbijam kwestię forum/grupy zamkniętej.

Jagódka ja jestem za opowieściami porodowymi (jak np u grudniówek) ale na zamkniętym.

reklama
Jeśli chodzi opowieści z porodowek to nie zależy mi żeby były na zamkniętej grupie/ może być w wieściach z porodowek :)
Rzeczywiście panuje nowy wirus! :D
97e841e46a42ffcd609075c76dd01ad6.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry