reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
A jak sie czujesz ? Tzn cos przeczuwasz? Masz skurcze? U mnie 10 dni zostalo do terminu a w sumie od 2-3 tyg czuje sie tak samo :( nic sie nie nasila, maly tak samo buszuje w brzuchu...

No w szpitalu ta krew co mi się polala to podobno był czop, skurcze miałam nieregularne do 80%... Generalnie czuję się tragicznie :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niby wszedzie czytalam ze jak czop jest z krwia to porod powinien sie zaczac w ciagu 48 h ale widze ze nie ma na nic reguly.... trzymam kciuki zebys szybciutko urodzila :)

Ja niby termin na 16,02 ale z racji cukrzycy mam mieć wywoływany w 38-39 tc, no chyba że sie samo wcześniej zacznie. Na ostatniej wizycie 3 tyg temu miałam już skróconą szyjkę do 20mm i była bardzo miękka, teraz wizyta we wtorek i jestem ciekawa jak tam sytuacja bo bóle mam straszne.. w zasadzie to leżę bo nawet jak chwilę postoję czy posiedzę to czuję straszne kłucie . Brzuch podobno mam już bardzo nisko ;) Skurcze nieregularne, czasem potrafi być tak silny że aż mnie zgina w pół.. wolałabym już urodzić, bo to taka męczarnia jest;)

Martii gratuluje! Jak się czujesz? Jak dojdziesz do siebie to napisz coś więcej :)

Jagódka, rozmaryn podbijam kwestię forum/grupy zamkniętej.

Jagódka ja jestem za opowieściami porodowymi (jak np u grudniówek) ale na zamkniętym.

reklama
Jeśli chodzi opowieści z porodowek to nie zależy mi żeby były na zamkniętej grupie/ może być w wieściach z porodowek :)
Rzeczywiście panuje nowy wirus! :D
97e841e46a42ffcd609075c76dd01ad6.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry