reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Barnek, Ty to chociaż książki czytasz :D
Sojnabig a piszą Ci się jakieś skurcze albo cuś?
Agatucca nam na szkole rodzenia mówili, że już nie ma "diety matki karmiącej" i mamy jeść wszystko, oczywiście najlepiej zdrowe.
Super_mysz17 dzięki za info :)
natkaPolka ja na razie też przeglądałam tylko internet, a z książek na szkole rodzenia położna laktacyjna polecała: "Księga rodzicielstwa bliskości" Sears (to jest nie tylko o KP) i "Karmienie piersią - 7 naturalnych praw" Nancy Mohrbacher. Polecała też hafiję i mamania.pl.

Obiad już ugotowany, więc dalsza część dnia - odpoczynek (nie ważne, czy zasłużony :D).

Witam:)
ja w tym tyg ciągle w rozjazdach, a tu tyle się dzieje:) my dzisiaj ogarnęliśmy w końcu uznanie ojcostwa, żeby D w akcie urodzenia jako ojciec od razu figurował, z Szymkiem byliśmy na szczepieniu, cieszę się, że udało nam się to wszystko załatwić przed porodem
Kasiu_linka serdeczne gratulacje:)
Rozmaryn co tam u Ciebie?

Skurczy żadnych nadal. Wyjdę stąd w piątek i wrócę za tydzień coś czuję...
Kolacje podano :D
a8ae0bc6fe74db2fadac578fae16b62a.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

leeeee, ale posilek...

Ja nie mialam zadnej diety matki karmiacej, tak jak piszecie: nie ma czegos takiego. Fakt, unikalam wzdymajacych, ale to ze wzgledu na swoje kiepskie jelita i chorobe a nie na mlekojada :)

reklama
Do góry