reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Misia ale to nie jest śmieszne z tymi oponami, nie dość ze siebie naraża to jeszcze innych. W życiu bym nie wsiadła sama a tym bardziej z dziećmi lub w ciąży w zimie do auta z takimi oponami!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie to bawi bo jak się będę zloscic to nic nie da ;-) dlatego tylko on sobie jeździ tym samochodem. No ale sedno właśnie w tym że myślenie jego jest takie że alusy lepsze dla wygladu niż opony zimowe dla bezpieczeństwa...i jeszcze wciskać mi kit że te opony tak właśnie mają wyglądać...

Dokladnie Misia, tez mam takie zdanie jak Kasia.zosia, Przeciez jazda z takimi oponami to zagrozemie dla innych! Nie jest zmiana opon obowiazkowa i karalna?
Zobaczymy co dzis nam dzień przyniesie.
Ja skurcze w nocy mam, a w dzień cisza. Jezzcze tydzień dla mnie, i moge rodzic...
Elenna skąd mogłaś wiedzieć ze z tych skurczy poród bedzie. Zobaczysz pewnie pare dni i was do domu wypuszcza! Nawet sie nie obejrzysz. Zadręczania sie nic nie da.

Ja tez nie mam parcia, zeby urodzic jak najszybciej. Z drugiej strony ostatni usg bylo pewnie w 24tc, wiec nie wiem co tam sie w brzuchu dzieje i napadaja czasami mysli, a co jesli wod za malo.. albo lozysko sie starzeje... itp. No, zobaczymy jutro (bedzie 37+4)

sojnabig - powodzenia i daj znac jak sytuacja na froncie!

Ja dzis odwioze na kilka godz synka do przedszkola , pojade moze poszukac uzyewwanych nart dla niego, bo sezon na szusowanie w przedszkolu sie zaczal, no i popoludniami moglby tez cos poszusowac. Jak znam zycie to jeden sklep z uzywanymi roznosciami i padne :)

kasia.zosia - wiesz nie zapisza mlodego do zerowki do libratusa? Bo w PL jest zerowka dla 5latkow, a rocznikowo moj jest juz 6ciolatek. I na nic tlumaczenia, ze sama jako psych-ped ( i matka) potrafie ocenic, ze sobie nie poradzi w pierwszej klasie z jego polskim, nie zapisza i juz. bez sensu..

Sojna powodzenia na wizycie!
U mnie mąż twierdzi że opony w samochodzie mamy całoroczne ;) i wymienia jeśli już nie nadają się do jazdy... na ta zimę zmienił bez gadania pewnie dla mojego bezpieczeństwa.. ;)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Rozmaryn, co u Ciebie? Wyszlas czy w szpitalu sie meczysz?

Powiem Wam, ze jak czytam o szpitalach w PL to az mnie ciary przechodza. Wydawalo mi sie, ze sie duzo zmienilo na pozytywne. Moja kolaznki z PL bardzo sobie chwala opieke, ale to w Wawie.

reklama
co do opon to faktycznie nierozsądnie mimo wszystko. Niemniej jednak coś z tymi facetami jest nie tak, tata z bratem sobie powymieniali, ale mamie to już nie, a wiecie czemu? bo jakoś do tego modelu nie mog znaleźć... picu picu a moja mama dobra dusza stwierdziła, że już się nie opłaca kupować, bo przecież zaraz wiosna będzie;] i autko stoi; ręce opadają! a ja to sobie mogę gadać, jak mnie nie ma na miejscu to efekt żaden.

pół nocy z głowy, bóle podbrzusza się uaktywniły;/ rano też dały o sobie znać. Te bóle podbrzusza, coś może jak na okres (zazwyczaj mnie na okres nie boli, dlatego ciężko powiedzieć) to nie jest jakaś odmiana skurczy? te skurcze będą jakieś podobne jak np. te w łydce? moze głupie pytania, ale nie wiem czego się spodziewać

Do góry