reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Iickasia- czesc! Z nami sie napewno uda:)
Młoda1234- moj maz nie wchodzi ze mna bo jakos nie czuje potrzeby byl tylko przy 4d, na pewno chce zeby pod koniec zobaczyka rodzenstwo Helenka:)
Miciurka- oczywiscie do meczu bylo piwko.. Tak sie denerwowalam ze juz sie balam o fasolke
Anetka- super tabelka!
Izazdro- trzymam kciuki za bete!
Sojnabig- ja tez w nocy mialam takie ostre klucie w jajniku jak sie szybko odwracakam na drugi bok..

Moja corka dzisisj miala miec wycieczke w pkolu do ogrodu ekologicznego i oczywiscie trafili na najgorsza pogode od poczarku wiosny... Burza, ulewa:( pewnie nie pojechali, bedzie jej smutno. Co myslicie o piciu kawy? Czego na 100% nie wolno jest ? Wiadomo ze alko, surowe mieso.. Musze teraz poczytac co warto jesc w tym trymestrze. Jest taka ksiazka z przepisami dla ciezarowek .. Zamowie zaraz:) miłego dnia!

ckai3e3kfhebulz8.png
Ja kawę pije jak pilam tym bardziej ze moje ciśnienie nie przekracza 110/70. Trzeba uważać na surowizne ogólnie, ale im mniej przetworzone jedzenie tym zdrowsze ;) lekarz powiedział mi tak: Diety nie zmieniać, ale słuchać siebie. Jeśli coś nie pasuje to nie jeść mimo że wszyscy mówią że zdrowe i potrzebne. A jak jest wielka ochota na cole czy pizze to też później się zadreczac :) i jakoś nauczyłam się wachac wszystko zanim zjem ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca ja na 16 mam wizytę ;)
W zeszlej ciąży sama chodziłam w tej na pewno będę sama bo ktos z Mala musi zostać. AL tak naprawde ja jeszcze mojemu nie powiedziałam :) w sumie nie planowaliśmy teraz. Bralam tabletki potem przestalam bo nie mogłam isc na wizytę bo zajecia miałam, w ciagu tego miesiąca przerwy raz kochaliśmy sie bez zabezpieczenia :) i potem w ciagu tygodnia tak sobie wkrecilam ze w sumie to chce byc w ciąży ze aż nie mogłam wyczekać do testu i tadam :) okazalo się ze wystarczy :)

Kruczyca ja na 16 mam wizytę ;)
W zeszlej ciąży sama chodziłam w tej na pewno będę sama bo ktos z Mala musi zostać. AL tak naprawde ja jeszcze mojemu nie powiedziałam :) w sumie nie planowaliśmy teraz. Bralam tabletki potem przestalam bo nie mogłam isc na wizytę bo zajecia miałam, w ciagu tego miesiąca przerwy raz kochaliśmy sie bez zabezpieczenia :) i potem w ciagu tygodnia tak sobie wkrecilam ze w sumie to chce byc w ciąży ze aż nie mogłam wyczekać do testu i tadam :) okazalo się ze wystarczy :)

Żeby to zawsze było takie proste, ja 1,5 roku walczyłam z mężem, skończyło się na in vitro...ale najważniejsze że z sukcesem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martus001- ja mialam tak z pierwsza ciaza.. Raz jedyny bez zabezpieczenia i trach;) ale to dobrze! Bo tak jak izazdro pisze czesto trzeba sie staram mega dlugo i jest to bardzo meczace:( ale najwazniejsze iza ze jest dobry efekt:)
Rozmaryn- gratulacje!

Boze jak mnie wkurza tu brak tych suwaczkow..

ckai3e3kfhebulz8.png

Moje mdłości podwoiły siły, ja pierdziu koniec świata, jak będzie powtórka z drugiej ciąży to do 5 miesiąca....
my mieliśmy jechać dziś na naszą wiejską hacjendę, ale przez pogodę (burza i ulewa jedna za drugą) jakoś nie mam chęci...nawet spakowana nie jestem, a do 15 w pracy...

reklama
Martus001- ja mialam tak z pierwsza ciaza.. Raz jedyny bez zabezpieczenia i trach;) ale to dobrze! Bo tak jak izazdro pisze czesto trzeba sie staram mega dlugo i jest to bardzo meczace:( ale najwazniejsze iza ze jest dobry efekt:)
Rozmaryn- gratulacje!

Boze jak mnie wkurza tu brak tych suwaczkow..

ckai3e3kfhebulz8.png
Martinek ja Twoj widzę

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry