reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Iickasia- czesc! Z nami sie napewno uda:)
Młoda1234- moj maz nie wchodzi ze mna bo jakos nie czuje potrzeby byl tylko przy 4d, na pewno chce zeby pod koniec zobaczyka rodzenstwo Helenka:)
Miciurka- oczywiscie do meczu bylo piwko.. Tak sie denerwowalam ze juz sie balam o fasolke
Anetka- super tabelka!
Izazdro- trzymam kciuki za bete!
Sojnabig- ja tez w nocy mialam takie ostre klucie w jajniku jak sie szybko odwracakam na drugi bok..

Moja corka dzisisj miala miec wycieczke w pkolu do ogrodu ekologicznego i oczywiscie trafili na najgorsza pogode od poczarku wiosny... Burza, ulewa:( pewnie nie pojechali, bedzie jej smutno. Co myslicie o piciu kawy? Czego na 100% nie wolno jest ? Wiadomo ze alko, surowe mieso.. Musze teraz poczytac co warto jesc w tym trymestrze. Jest taka ksiazka z przepisami dla ciezarowek .. Zamowie zaraz:) miłego dnia!

ckai3e3kfhebulz8.png
Ja kawę pije jak pilam tym bardziej ze moje ciśnienie nie przekracza 110/70. Trzeba uważać na surowizne ogólnie, ale im mniej przetworzone jedzenie tym zdrowsze ;) lekarz powiedział mi tak: Diety nie zmieniać, ale słuchać siebie. Jeśli coś nie pasuje to nie jeść mimo że wszyscy mówią że zdrowe i potrzebne. A jak jest wielka ochota na cole czy pizze to też później się zadreczac :) i jakoś nauczyłam się wachac wszystko zanim zjem ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca ja na 16 mam wizytę ;)
W zeszlej ciąży sama chodziłam w tej na pewno będę sama bo ktos z Mala musi zostać. AL tak naprawde ja jeszcze mojemu nie powiedziałam :) w sumie nie planowaliśmy teraz. Bralam tabletki potem przestalam bo nie mogłam isc na wizytę bo zajecia miałam, w ciagu tego miesiąca przerwy raz kochaliśmy sie bez zabezpieczenia :) i potem w ciagu tygodnia tak sobie wkrecilam ze w sumie to chce byc w ciąży ze aż nie mogłam wyczekać do testu i tadam :) okazalo się ze wystarczy :)

Kruczyca ja na 16 mam wizytę ;)
W zeszlej ciąży sama chodziłam w tej na pewno będę sama bo ktos z Mala musi zostać. AL tak naprawde ja jeszcze mojemu nie powiedziałam :) w sumie nie planowaliśmy teraz. Bralam tabletki potem przestalam bo nie mogłam isc na wizytę bo zajecia miałam, w ciagu tego miesiąca przerwy raz kochaliśmy sie bez zabezpieczenia :) i potem w ciagu tygodnia tak sobie wkrecilam ze w sumie to chce byc w ciąży ze aż nie mogłam wyczekać do testu i tadam :) okazalo się ze wystarczy :)

Żeby to zawsze było takie proste, ja 1,5 roku walczyłam z mężem, skończyło się na in vitro...ale najważniejsze że z sukcesem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martus001- ja mialam tak z pierwsza ciaza.. Raz jedyny bez zabezpieczenia i trach;) ale to dobrze! Bo tak jak izazdro pisze czesto trzeba sie staram mega dlugo i jest to bardzo meczace:( ale najwazniejsze iza ze jest dobry efekt:)
Rozmaryn- gratulacje!

Boze jak mnie wkurza tu brak tych suwaczkow..

ckai3e3kfhebulz8.png

Moje mdłości podwoiły siły, ja pierdziu koniec świata, jak będzie powtórka z drugiej ciąży to do 5 miesiąca....
my mieliśmy jechać dziś na naszą wiejską hacjendę, ale przez pogodę (burza i ulewa jedna za drugą) jakoś nie mam chęci...nawet spakowana nie jestem, a do 15 w pracy...

reklama
Martus001- ja mialam tak z pierwsza ciaza.. Raz jedyny bez zabezpieczenia i trach;) ale to dobrze! Bo tak jak izazdro pisze czesto trzeba sie staram mega dlugo i jest to bardzo meczace:( ale najwazniejsze iza ze jest dobry efekt:)
Rozmaryn- gratulacje!

Boze jak mnie wkurza tu brak tych suwaczkow..

ckai3e3kfhebulz8.png
Martinek ja Twoj widzę

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry