Kruczyca
Fanka BB :)
Ja kawę pije jak pilam tym bardziej ze moje ciśnienie nie przekracza 110/70. Trzeba uważać na surowizne ogólnie, ale im mniej przetworzone jedzenie tym zdrowsze lekarz powiedział mi tak: Diety nie zmieniać, ale słuchać siebie. Jeśli coś nie pasuje to nie jeść mimo że wszyscy mówią że zdrowe i potrzebne. A jak jest wielka ochota na cole czy pizze to też później się zadreczac i jakoś nauczyłam się wachac wszystko zanim zjemIickasia- czesc! Z nami sie napewno uda
Młoda1234- moj maz nie wchodzi ze mna bo jakos nie czuje potrzeby byl tylko przy 4d, na pewno chce zeby pod koniec zobaczyka rodzenstwo Helenka
Miciurka- oczywiscie do meczu bylo piwko.. Tak sie denerwowalam ze juz sie balam o fasolke
Anetka- super tabelka!
Izazdro- trzymam kciuki za bete!
Sojnabig- ja tez w nocy mialam takie ostre klucie w jajniku jak sie szybko odwracakam na drugi bok..
Moja corka dzisisj miala miec wycieczke w pkolu do ogrodu ekologicznego i oczywiscie trafili na najgorsza pogode od poczarku wiosny... Burza, ulewa pewnie nie pojechali, bedzie jej smutno. Co myslicie o piciu kawy? Czego na 100% nie wolno jest ? Wiadomo ze alko, surowe mieso.. Musze teraz poczytac co warto jesc w tym trymestrze. Jest taka ksiazka z przepisami dla ciezarowek .. Zamowie zaraz miłego dnia!
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom