reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Rozmaryn, super ! :)
Martinek ja pije jedna kawę, czasem dwie ale staram się jednak pozostać przy jednej :)

Ja w pierwszej ciąży tak miałam - odstawilismy zabezpieczenia i miałam iść za 2tygodnie do lekarza, zrobić badania itd... no i nie zdarzylam bo odrazu zaszlam ;)

Agatucca w pierwszej ciąży nie robiłam prenatalnych, ale w tej chyba zrobię....

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Agatucca Ja na pewno bede robić te nieinwazyjne :) myśle, ze nawet jeśli (odpukać w niemalowane, tfu tfu tfu) coś będzie dzieciakowi trzeba się z tym zmierzyć i warto mieć szanse się do tego przygotować. Albo jak w większości przypadków po prostu uspokoić się wynikami jeszcze bardziej, wiedząc że wszystko jest w porządku :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

no ja prenatalne z pobraniem wod napewno bede robic z tego wzgledu ze wlasnie pierwsze nasze dziecko mialo chorobe genetyczna . Dlatego umarlo . Bylam w klinice we Frankfurcie u profesora znanego na cale niemcy jesli chodzi o medycyne prenatalna. Powiem wam ze to bardzo bolesne...wkuwaja igle przez brzuch aby pobrac wody plodowe....pozniej mialam przy porodzie znieczulenie do kregoslupa i to nic nie bolalo w porownaniu ;( no horror przezylam tam w tym szpitalu. Pojechalismy tylko na konsultacje bo moj lekarz znalazl cos co go zanipokoilo u synka. Potem to juz lawina . Dlatego teraz napewno nie unikne tych badan

reklama
Do góry