Hej dziewczyny
Chyba muzę wejść na wątek przepisowy bo za dużo mówicie o tych bułeczkach i juz musze je zrobić [emoji23][emoji23][emoji23] hahha
Airfix - kobieto ! Daj spokoj z tym sprzątaniem! połóż się i odpoczywaj musisz jeszcze tydzień przetrzymać a ty się męczysz, nogi do góry i leż bo później nie będzie takiego luksu
, mama i siostra bym się zupełnie nie przejeła jak mają gadać to i tak będą czy masz błysk czy nie, czy coś jest poskladane tak jak powinno czy nie itp. przestań się przejmować twój dom twoje zasady
Kasia.zosia- słyszałam juz na temat tych fotelików ze właśnie dzieci z nich wypadają, także kompletnie takim nie ufam, ja chcę kupić taki tyłem do kierunku jazdy, teraz dla synka mam Recaro tez dobry drogi ale zapinany pasami od auta i na isofixie, myślę czy albo nie dokupić żeby miał pasy fotelikowe jeśli się da, albo dokupić taka sprzaczke tylko słyszałam tez ze to nie działa zbytnio, nie wiem.bede myśleć coś
Rozmaryn - powodzenia ! To jak ty juz idziesz to ja pewnie niedługo po Tobie
, oby bo juz marudze ze aż mi samej siebie szkoda [emoji23][emoji23][emoji23] haha - chociaż mam dziwne przeczucie ze przenosze te ciążę mimo skurczy które mnie męczą
Grabcia - jak się czujesz ? Już w domku jesteście ?
To jest straszne z tymi szpitalami, jak ja byłam na IP w grudniu to fartem było ze 1 sala porodowa była wolna i mogli mnie spr. Ale mega oblężenie, jak dla mnie ogólnie kiepsko rodzic w zimę, wole cieplutko wiosna - lato
, a teraz przez mrozy i grypy to nawet jak się urodzi maluch to ja nie wychodzę na dwor, po jakim czasie planujecie iść na 1 spacer?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom