reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
My walentynek też nie obchodzimy, nie obchodziliśmy i nie planujemy tego zmieniac. W ogóle jakby mój mąż pamiętał to byłby cud :D A 14.02 to chyba z siostra spędzę bo akurat do mnie na tydzień przyjedzie trochę pomoc ale nie wiem czy z dwójką czy z trójka dzieci (termin 10.02) :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A moje dzieci to w tym tygodniu przechodzą same siebie.. Zwariuje z nimi niedlugo. Jas ma etap "ale", cokolwiek się mu nie powie czy nie poprosi to zawsze ma jakieś "ale". Zosia wpada w szał jak się jej coś zabroni a najchętniej chodzi po krawędzi sofy i wspina się na regal, albo włącza ekspres do kawy albo coś innego wymysli grrr a poza tym jak kazde szanujace sie rodzenstwo albo sie tulaja albo tluka i wydzieraja... dobrze ze przedszkole od poniedziałku to może się uspokoja

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry w dwupaku jeszcze...
Klauduśka na taką opuchliznę to raczej Ketonal nie pomoże, zwłaszcza na pusty żołądek. Niech na zmianę płucze szałwią i goździkami (szałwie niech zaparzy normalnie a goździki niech kilka rozgniecione trochę i zaleje wrzątkiem- po wystudzeniu może płukać). Przeciwbólowo najlepsze są leki w stylu ibuprofenu przeciwzapalne. Ale ta szałwią zdejmie mu opuchliznę a goździki działają przeciwbólowo antyseptycznie i znieczulające.

Co do wale rynek to my nie obchodzimy wogóle. Jakoś nigdy nas nie ruszało to święto. Teraz mam zamiar w Walentynki być we 4

reklama
Tutaj 14.2 to ´jest swieto Przyjaciela , no i od jakiegos czasu tez Zakochanych. My raczej nie obchodziismy, ciekawe w jakim skladzie bedziemy na 14.2..

Mi pierwsza 8ke wyrywali w Krakowie jak jeszcze bylam studentka, wielki chirurg jak mnie przycisnal do fotela to nie ma szans zeby uciec, raz pociagnal i bylo po krzyku. POtem nic sie nie dzialo, ale podbno korzenie byly fajnie ustawione. Wiec jeszcze 3 mi zostaly, ostatnio tutjeszy dentysta mowil, ze jak tylko jedna z nich zacznie sie psuc to zaraz wyrywamy, ale on juz wyrywal mi 7ke, bo sie po prostu rozsypala po leczeniu w PL i tez elegancko to zrobil, potem przez 2 dni chodzilam do niego jeszcze za free i wkladal mi tam do dziury po zebie cos, ze bol pzrechodzil na dobe. Wiec jakby co, to mam do niego zaufanie.
A opuchlizna to nieciekawie, moze byc tak, ze potrzebuje wyczyscic rane i jakis antybiotyk dostac?

Do góry