reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
My walentynek też nie obchodzimy, nie obchodziliśmy i nie planujemy tego zmieniac. W ogóle jakby mój mąż pamiętał to byłby cud :D A 14.02 to chyba z siostra spędzę bo akurat do mnie na tydzień przyjedzie trochę pomoc ale nie wiem czy z dwójką czy z trójka dzieci (termin 10.02) :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A moje dzieci to w tym tygodniu przechodzą same siebie.. Zwariuje z nimi niedlugo. Jas ma etap "ale", cokolwiek się mu nie powie czy nie poprosi to zawsze ma jakieś "ale". Zosia wpada w szał jak się jej coś zabroni a najchętniej chodzi po krawędzi sofy i wspina się na regal, albo włącza ekspres do kawy albo coś innego wymysli grrr a poza tym jak kazde szanujace sie rodzenstwo albo sie tulaja albo tluka i wydzieraja... dobrze ze przedszkole od poniedziałku to może się uspokoja

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry w dwupaku jeszcze...
Klauduśka na taką opuchliznę to raczej Ketonal nie pomoże, zwłaszcza na pusty żołądek. Niech na zmianę płucze szałwią i goździkami (szałwie niech zaparzy normalnie a goździki niech kilka rozgniecione trochę i zaleje wrzątkiem- po wystudzeniu może płukać). Przeciwbólowo najlepsze są leki w stylu ibuprofenu przeciwzapalne. Ale ta szałwią zdejmie mu opuchliznę a goździki działają przeciwbólowo antyseptycznie i znieczulające.

Co do wale rynek to my nie obchodzimy wogóle. Jakoś nigdy nas nie ruszało to święto. Teraz mam zamiar w Walentynki być we 4

reklama
Tutaj 14.2 to ´jest swieto Przyjaciela , no i od jakiegos czasu tez Zakochanych. My raczej nie obchodziismy, ciekawe w jakim skladzie bedziemy na 14.2..

Mi pierwsza 8ke wyrywali w Krakowie jak jeszcze bylam studentka, wielki chirurg jak mnie przycisnal do fotela to nie ma szans zeby uciec, raz pociagnal i bylo po krzyku. POtem nic sie nie dzialo, ale podbno korzenie byly fajnie ustawione. Wiec jeszcze 3 mi zostaly, ostatnio tutjeszy dentysta mowil, ze jak tylko jedna z nich zacznie sie psuc to zaraz wyrywamy, ale on juz wyrywal mi 7ke, bo sie po prostu rozsypala po leczeniu w PL i tez elegancko to zrobil, potem przez 2 dni chodzilam do niego jeszcze za free i wkladal mi tam do dziury po zebie cos, ze bol pzrechodzil na dobe. Wiec jakby co, to mam do niego zaufanie.
A opuchlizna to nieciekawie, moze byc tak, ze potrzebuje wyczyscic rane i jakis antybiotyk dostac?

Do góry