Hej dziewczyny , ja tak wpadam wypadam trochę podczytam, zobaczę co tam u was i lecę dalej, tez juz mam okres marudzenia jak wy i juz się martwię o poród hah, ale staram się mieć dobre nastawienie ze musze to przejść i ze dam rade bo co mam zrobić [emoji23],
Ale.ten tort bezowy to bym wzięła na dwa gryzy tak pysznie wygląda [emoji23]
- chętnie przytule przepis - ja jakiś czas temu jak robiłam beze to mi nie wyszła a miałam taką fajna wizję heheh
Turluturlu- to jak ci się ciężko oddycha i brzuch wysoko to jeszcze troszkę podchodzisz w ciąży narzekajac hih, jak trochę bedxie się łatwiej oddychać to już znaczy ze leci w dół
,
ja mam pępek równo ze skórą , a linie chyba dopiero teraz dostaje w 36 tyg dziwne
Jagódka - gratuluję spełnienia szyciowych wyzwań na czas
!
Ja to już się miziam ze sobą bo czasem taki dzień ze pojedyncze skurcze i kłucia mam hah,
Dużo tłumacze małemu ze będziemy mieli dzidzie w domku niedlugo i ze mama.pojdzie do pana doktora i dzidzia się urodzi i on nas odbierze juz razem, i że bedxiemy się opiekować czasem.mysle.czy naprawdę wie co go czeka
, a wy tłumaczycie dalej swoim dzieciaczkom tym mniejszym
?
Wózek ja kupiłam używany i candy apple i tez jestem.zadowolona z niego dla wysokich rodziców super, zawieszenie miłe zaskoczenie dla mnie, wzięłam go ze starszym na spacer zanim się dzidzia urodzi i miłe. Zaskoczenie
.
Życzę wam dziewczyny lekkich i szybkich porodów
Pozdrawiam
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom