reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
No tak jak tez lekarz dzis mowi, ze czy szyjka krotka czy dluga to o niczym nie swiadczy. W poprzedniej ciazy juz w 34tc mialam miekka, otwarta ciut i na zero. A i tak 2 tyg przenosilam i i tak sie nie otowrzyla wiecej. Nie ma reguly :)

Monsku - też mi się wydaje że to nie ma reguły... Znajoma od 35tc chodziła z rozwarciem 1 cm a urodziła 2 tyg po terminie, z kolei moja mama mi mówiła że jednego dnia była u gina i nic nie zwiastowalo porodu a na drugi dzień miała mnie już w rękach :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rozmaryn ja też. Tym bardziej, że właśnie próbuję posprzątać mieszkanie i nie da rady. Co chwilę muszę siadać i odpoczywać bo robi mi się ciemno przed oczami z zadyszki i w głowie mi się kręci.. Wrrr już mam dosyć. A mały robi mi dyskotekę w brzuchu i po przeponie kopie na dodatek. Ale wolę tak jak żeby miał się nie ruszać jak wczoraj

5:00 rano :) udalo mi sie pospac od 12:30 do 3:00... maly spi w brzuszku za to tata tak daje czadu z chrapaniem... nic nie pomaga...

Ja właśnie gotuje zupę, potem mam w planach drożdżówki z czekoladą. Powinny przyjść mi wreszcie patelnia i żelazko, no i chciałam wykroić ten organizer na łóżeczko. Tyle planów, a pewnie siły mi się skończą w połowie:p

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie gotuje zupę, potem mam w planach drożdżówki z czekoladą. Powinny przyjść mi wreszcie patelnia i żelazko, no i chciałam wykroić ten organizer na łóżeczko. Tyle planów, a pewnie siły mi się skończą w połowie:p

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze nie zaczęłam a już nie mam sił :D

Widzę że prawie wszystkie macie problem ze spaniem. Ja nie mogę spać przez to że zawsze w nocy swędzi mnie brzuch, no i mały sie rozpycha. Ellie123 znam ten ból, mój też chrapie, jeszcze porządnie nie zaśnie a już człowiekowi sie wydaje że traktor jeździ po pokoju. Ma zakaz wstępu do sypialni dopóki nie pójdzie do specjalisty i temu nie zaradzi. Na zgagę wczoraj pomogły mi nachosy z ostrym sosem [emoji3]. Próbuje juz od 5 dni dodzwonić sie do położnej, ale nikt nie odbiera. Muszę umówić sie na spotkanie bo od sierpnia nikt mnie nie widział, nawet nie wiem czy dzidzia jest ułożona główkowo. Masakra z tymi lekarzami i położnymi w Londynie [emoji17]

reklama
No ja dzielnie pracuje (pisze), ciekawe kiedy zacznie mnie od siedzenia bolec, bo teraz to siedzenie nie jets za latwe :)

Do góry