reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

O widzę, że nie tylko ja źle spałam. Ja za to obudziłam się o 2 bo miałam taką zgagę, że mało nie zwymiotowałam. Ale wzięłam Rennie i mi przeszło.. a o 4 znowu siku. O 6 obudził mnie pies bo on też chciał siku.. I dzięki bogu pospałam już do 8:30.

Ja też dzisiaj wizytuję i się stresuję, bo od dwóch dni mój brzuch to kamień. Nawet śniło mi się, że mam skróconą szyjkę i wysłała mnie przez to do szpitala :D taki przedwizytowy stres ;)

Mój mały znowu znęca się nad moim pęcherzem. Niby nie mam żadnych bakterii (oprócz tych szczwianów) ale jak walnie główką to zginam się w pół i czuję się jakbym miała jakieś mega zapalenie pęcherza.

My niestety mamy tylko 2 pokoje. Póki co nasza sypialnia będzie dzielona z małym a później przeniesiemy się do salonu. My mamy zielone ściany a wszystkie meble w kolorze wenge. Jeszcze planuję jakoś ożywić kącik małego ale nie wiem czym

reklama
Tak, już 3 godziny :( mąż wyszedł do pracy 1,5 godziny temu a ja tak latam w te i we wte :(
Tak, wizytę mam na 8 :)) jestem ciekawa ile mon grubas już waży :D

Właśnie mi przekąska czasem też pomaga ale nie ostatnimi czasy :(

Dużo pytań do lekarza masz Ellie?;D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moj dopiero wrocil ( jest 3:20) mam kilka pytan ale musialam zapisac bo zawsze moja wizyta trwa 2 minuty i wychodze z niczym:) a teraz sie chce spytac o szyjke ( nigdy mi nie mierzono, bo tylko na poczatku mialam badanie gin) chce sie dowiedziec tez o badanie krwi na przeciwciala wzw b zeby w razie czego przelozyc szczepienie noworodka, czy robia w szpitalu lewatywe i o krople do oczu po porodzie bo w planie porodu musze zaznaczyc czy maja podac dziecku od razu, wcale czy z opoznieniem godzinnym... no i tak o ubezpirvxrnie itp :)

No to macie dziewczyny y z tym spaniem, patrzę "rano" uu ale powiadomień kto to tak wcześnie wstał a wy nawet nie spalyscie.. My wstalismy dopiero o 9. Zosia śpi zawsze dokładnie 12h wiec nas budzi. O 23 co prawda się obudziła i buszowala z pol h ale mój organizm się już tak przystosowal do wstawania do dzieci ze i tak się zawsze wysypiam. Może wasze też się przyzwyczaja :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas po wizycie.. wczorajsze wyniki super.. wyniki na cholestaze wszystkie w normie ale oczywiście musi być ale...Co pytałam o wody okazało się ze się saczyly.. dostałam kroplowki i leki ale mam mało wód.. dolna granica 7cm.. w sobotę znow będą sprawdzac jak będzie mniej no to będą myśleć o porodzie. Jak zawsze pod gorke

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia dobrze ze wyniki ok, zobacz ile juz tygodni udalo sie wytrzymac !!! Z tego co sie orientuje to nam zostalo juz tylko 26 dni ;)

No ja pierwszy termin mam na 24. 01 a drugi na 01.02 chociaż prowadzący lekarz trzyma się tego lutowego ale z moją cholestaza mogą wcześniej rozwiązać ciążę ale też przez cholestaze dzidziuś może być mniejszy i dlatego lepiej żeby dłużej posiedział w brzusiu

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja sie tyle dowiedzialam, ze szyjka zamknieta i dluga. To by bylo na tyle, dopiero w przyszlym tyg wizyta z lekarzem i usg i bedziemy dumac czy cc czy sn.

Do góry