reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Kurde, ciekawe co tam u mnie w środku się dzieje, bo w pn. mam dopiero wizytę a od 3 tygodni spokój-nic nie boli, nic nie piecze, żaden grzyb się nie przyplątał, coś za spokojnie:D
Ale sił dziś brak, na obiad pomysłu brak (wyczaruję chyba kopytka z sosem pieczarkowym i rosół ŁAŁ :d), no trzeba się ogarnąć.
Laseczki, robiłam ten masaż krocza i chyba coś nie tak robię, bo już po 1 razie czułam napięcie i kłucie w pochwie w ogóle taki dyskomfort, może ja za brutalna jestem? ;-)

reklama
Monsku - też mi się wydaje że to nie ma reguły... Znajoma od 35tc chodziła z rozwarciem 1 cm a urodziła 2 tyg po terminie, z kolei moja mama mi mówiła że jednego dnia była u gina i nic nie zwiastowalo porodu a na drugi dzień miała mnie już w rękach :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe to ja tak chodzę od 27 tygodnia :D i nic :D i tak będę pewnie chodziła do terminu i dalej. A wywoływanie to się aż tak nie martwcie, nie zawsze jest tak zle, miałam dwa razy i było ok.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dziś łosoś będzie bo pan Jan sobie zazyczyl. Wczoraj w nocy wzięliśmy zosie do nas do lozka, przytulił ja i mówi "ja cie przed wszystkim obronie moja malutka kruszynko" :D
A mąż też spał na sofie bo chrapie i nie chce mi się go pół nocy szturchac :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie przez to ze musze lezec Mama moja przyjezdza :) wiec odpada jakkolwiek pracy w kuchni. Teraz maz jest ze mna i chlopakami.
A chyba dzis u na nalesniki beda:) tez mam ochote.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Monsku;) Jakoś dawno nie robiłam, więc niech będą:) Ale chyba nie znam osoby, która by nie lubiła:)
Barnek ile masz dzieci? Takiej to dobrze:D

reklama
Do góry