reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Łącze sie w bólu - ja jeszcze dziś nie spałam.

O ludzie :/// współczuję mega.. Chociaż ja niby spałam te kilka godzin a czuję się jakbym nie spała od tygodnia..

Monsku - daj znać po wizycie!!!

A mi chyba spojenie się rozchodzi..boli jak nie wiem co kiedy chodzę, wstaje, kładę się...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobacz załącznik 790229
U mnie caly pokoj jest na bialo-szaro, nie lubie kolorow ale zastanawiam sie czy nie przesadzilam :) i chyba warto by ozywic go troszke... moja siostra dzisiaj za glowe sie zlapala jak jej powiedzialam ze mysle o czarnych naklejkach na sciane :)
Ja za duzo tez nie lubie zwlaszcze ze kurz sie zbiera wszedzie, no ale cos bym dala kolorowego :)
za moim zdaniem biało-czarny pokój będzie dobrze stymulował rozwój dziecka. Nie dodawaj kolorowych dodatków tylko dlatego że komuś się nie podoba.

O ludzie :/// współczuję mega.. Chociaż ja niby spałam te kilka godzin a czuję się jakbym nie spała od tygodnia..

Monsku - daj znać po wizycie!!!

A mi chyba spojenie się rozchodzi..boli jak nie wiem co kiedy chodzę, wstaje, kładę się...

Z tymi bólami to jest jakaś masakra. Mnie cała noc właśnie szyjka i spojenie bolało, nawet kaszlec dziś nie mogę. Ja byłam pewna wczoraj ze same najgorsze rzeczy mi powie- obstawialam ze szyjka się skrocila na 100% po tych bólach i skurczach od świąt,a tu nic. Długa,zamknięta. Dzidzia ponoć jest bardzo nisko głową i tak mocno napiera stąd te bóle. Ja się śmieje ze nocami kopię tunel ku wolności ;)

Z tymi bólami to jest jakaś masakra. Mnie cała noc właśnie szyjka i spojenie bolało, nawet kaszlec dziś nie mogę. Ja byłam pewna wczoraj ze same najgorsze rzeczy mi powie- obstawialam ze szyjka się skrocila na 100% po tych bólach i skurczach od świąt,a tu nic. Długa,zamknięta. Dzidzia ponoć jest bardzo nisko głową i tak mocno napiera stąd te bóle. Ja się śmieje ze nocami kopię tunel ku wolności ;)

Kurcze to może u mnie tak samo jest ;/ bardzo nisko go czuje ostatnio... Czasem jak się przekreci to aż potrafię zapiszczec z bólu jak daje po szyjce

Kurcze to może u mnie tak samo jest ;/ bardzo nisko go czuje ostatnio... Czasem jak się przekreci to aż potrafię zapiszczec z bólu jak daje po szyjce

No to ja tak piszcze od swiat [emoji1] Głowę to czuje jakbym między nogami miała,czasem ani sie schylic ani nic. I tyle się dowiedziałam ze do 2tyg mogę urodzić przez to, a termin daleko.

Wy liczycie tygodnie a ja dni do porodu w sumie [emoji4]my dalej w szpitalu [emoji22] czekam na wizyte i wyniki. Co do spania to od sylwestra Nie przespalam żadnej nocy [emoji22] padam na twarz co chwilę siku delikatne skurcze bole jak na okres jeszcze ta nerka uff... ale dajemy radę [emoji3]
A pokój mamy zielono niebieski dla maluszka chociaż na początku będzie z nami w sypialni.. wózek mamy kremowy (chciałam uniwersalne kolorki ) łóżeczko - tapczanik ciemny brąz z wkładką właśnie bezowego, huśtawka też kremową a przewijak zielony [emoji3]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i młody ma główkę w kanale rodnym dlatego te krocze tak mnie boli , waży 3065!!:O

No to ładny gigant [emoji4] szykuj się do porodu [emoji3]
U nas wiadomo ze główka małego jest tak nisko ze ucieka na mój cewnik mocz się nie wydostaje i stąd problem.... super obym nie skończyła cesarka

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry