reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
I pomyślcie sobie, że długo się jeszcze nie wyspimy :( od 3:30 nie śpię, nawet już nie próbuje... Wstaje, zjem śniadanie, wyjdę z psem i do lekarza..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytalam gdzies ze to organizm sie przygotowuje to nocnego wstawania po porodzie :) sojnabig masz dzisiaj wizyte u ginekologa ?
Ja tez ide rano i caly wieczor pisalam na kartce liste pytan bo jak juz wejde to zawsze zapominam co chcialam wiedziec ...

Tak, już 3 godziny :( mąż wyszedł do pracy 1,5 godziny temu a ja tak latam w te i we wte :(
Tak, wizytę mam na 8 :)) jestem ciekawa ile mon grubas już waży :D

Właśnie mi przekąska czasem też pomaga ale nie ostatnimi czasy :(

Dużo pytań do lekarza masz Ellie?;D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Barnek - a w jakiej czesci Szwecji mieszkasz? My to prawie sasiadki :)

Tez mam wizyte u lekarza w tym samym czasie, u mie juz prawie 8

Ja tylko dorzuce od siebie, ze po cc, a cieli mnie pionowo od pepka w dol, to wogole jelita mi nie pracowaly. Czulam jak powietrze sie kotluje dokladnie do pepka, starszne bole. Dopiero podslyszalam od sasiadki an lozku, ze prosila o jakies granulki na to i tez zapytalam, co to jest? dostalam takie granulki i wtedy jak zaczelo mi powietrze schodzic na dol(z bolem) to szok, no i wtedy byla "sprawa nr 2", myslalam,ze mi szwy pekaja, taki bol. ale potem jzu bylo ok :)

Do góry