reklama
sojnabig
Fanka BB :)
Łącze się z Tobą i tak już od kilku dni... Już nie opcji żebym zasnela :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie roznie, czasem lepsza noc czasem gorsza... gorsza, spalam ze 4 godziny i na tym koniec
sojnabig
I pomyślcie sobie, że długo się jeszcze nie wyspimy od 3:30 nie śpię, nawet już nie próbuje... Wstaje, zjem śniadanie, wyjdę z psem i do lekarza..
Ellie123
Czytalam gdzies ze to organizm sie przygotowuje to nocnego wstawania po porodzie sojnabig masz dzisiaj wizyte u ginekologa ?
Ja tez ide rano i caly wieczor pisalam na kartce liste pytan bo jak juz wejde to zawsze zapominam co chcialam wiedziec ...
Ja tez ide rano i caly wieczor pisalam na kartce liste pytan bo jak juz wejde to zawsze zapominam co chcialam wiedziec ...
Ellie123
I pomyślcie sobie, że długo się jeszcze nie wyspimy od 3:30 nie śpię, nawet już nie próbuje... Wstaje, zjem śniadanie, wyjdę z psem i do lekarza..
To juz 3 godziny nie spisz? Mi czasami pomagala jakas przekaska i zasypialam...
sojnabig
Tak, już 3 godziny mąż wyszedł do pracy 1,5 godziny temu a ja tak latam w te i we wte
Tak, wizytę mam na 8 ) jestem ciekawa ile mon grubas już waży
Właśnie mi przekąska czasem też pomaga ale nie ostatnimi czasy
Dużo pytań do lekarza masz Ellie?;D
Tak, wizytę mam na 8 ) jestem ciekawa ile mon grubas już waży
Właśnie mi przekąska czasem też pomaga ale nie ostatnimi czasy
Dużo pytań do lekarza masz Ellie?;D
reklama
monsku
Barnek - a w jakiej czesci Szwecji mieszkasz? My to prawie sasiadki
Tez mam wizyte u lekarza w tym samym czasie, u mie juz prawie 8
Ja tylko dorzuce od siebie, ze po cc, a cieli mnie pionowo od pepka w dol, to wogole jelita mi nie pracowaly. Czulam jak powietrze sie kotluje dokladnie do pepka, starszne bole. Dopiero podslyszalam od sasiadki an lozku, ze prosila o jakies granulki na to i tez zapytalam, co to jest? dostalam takie granulki i wtedy jak zaczelo mi powietrze schodzic na dol(z bolem) to szok, no i wtedy byla "sprawa nr 2", myslalam,ze mi szwy pekaja, taki bol. ale potem jzu bylo ok
Tez mam wizyte u lekarza w tym samym czasie, u mie juz prawie 8
Ja tylko dorzuce od siebie, ze po cc, a cieli mnie pionowo od pepka w dol, to wogole jelita mi nie pracowaly. Czulam jak powietrze sie kotluje dokladnie do pepka, starszne bole. Dopiero podslyszalam od sasiadki an lozku, ze prosila o jakies granulki na to i tez zapytalam, co to jest? dostalam takie granulki i wtedy jak zaczelo mi powietrze schodzic na dol(z bolem) to szok, no i wtedy byla "sprawa nr 2", myslalam,ze mi szwy pekaja, taki bol. ale potem jzu bylo ok