reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja moze kupie sobie czopki jak jagodka.. bo normalnie wyprozniam sie raz na 2-3 dni a po porodzie to nie wiem co bedzie :)
Kupilam wczoraj karnisze i zadowolona ze powiesze zaslonki a tam w srodku pusto... tzn karnisz jest ale kulka tylko z jednej strony i nie ma zestawu do instalowania ;( i znowu musze zrobic maraton po sklepach...
a u was jak przygotowania miejsca dla maluszka ? Jak bedziecie mialy gotowe to moze powstawiajcie zdjecia bo szukam inspiracji na ozdoby :)

Ja moze kupie sobie czopki jak jagodka.. bo normalnie wyprozniam sie raz na 2-3 dni a po porodzie to nie wiem co bedzie :)
Kupilam wczoraj karnisze i zadowolona ze powiesze zaslonki a tam w srodku pusto... tzn karnisz jest ale kulka tylko z jednej strony i nie ma zestawu do instalowania ;( i znowu musze zrobic maraton po sklepach...
a u was jak przygotowania miejsca dla maluszka ? Jak bedziecie mialy gotowe to moze powstawiajcie zdjecia bo szukam inspiracji na ozdoby :)
U mnie jest od lat gotowe :D dzidziuś się instaluje w mojej sypialni

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Barnek mam pessar. Termin na 18.02. Ginekolog coś ostatnio mówił, że nie chce mi go zdejmować, bo jak się zacznie akcja to sam spadnie. Ale chyba go poproszę, żeby zdjął, bo chciałbym się z mężem poprzytulac jeszcze przed porodem. Chyba, że uprze się na ściąganie w szpitalu, to podziękuję, bo w ciąży z Adamem mnie trzymali kilka dni tylko po to, żeby zdjąć pessar

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Elle z racji mojego lenistwa nie lubię bibelotów, ozdób, dywanów itp. Dlatego w naszej sypialni jest tylko nasze łóżko i młodej i dwie komody, jedną nasza druga młodej

Ja nie wiem czy sie chce przytulać przed porodem... ostatnio jak sie przytulalismy przed porodem to wystarczyło abym tej samej nocy na porodówce wyładowała ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_0161.PNG
U mnie caly pokoj jest na bialo-szaro, nie lubie kolorow ale zastanawiam sie czy nie przesadzilam :) i chyba warto by ozywic go troszke... moja siostra dzisiaj za glowe sie zlapala jak jej powiedzialam ze mysle o czarnych naklejkach na sciane :)
Ja za duzo tez nie lubie zwlaszcze ze kurz sie zbiera wszedzie, no ale cos bym dala kolorowego :)

Załączniki

• IMG_0161.PNG
    IMG_0161.PNG
    71,4 KB · Wyświetleń: 91
Biało czarno jest super, zobaczysz za moment dojdą zabawki i sie zrobi mego kolorowo. Wiec u nas sa bile ściany Plus meble białe a jakies dodatki ewnetualnie kolorowe. Starszy ma żółte, młody niebieskie. Jak cos znajdę to wrzucę inspiracje dla takich maluchów.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry