reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Uff jestem po wizycie...Szyjka długa ponad 4cm...ale mała się tak pcha głową ze chciał mnie widzieć w piątek na szpitalu na kroploweczkach i sterydy żeby podać dziecku na płuca, ale grzecznie podziekowalam i obiecałam ze leżeć będę. A jeśli coś się będzie działo wtedy przyjadę na szpital. Lekarz mowi ze w ciagu 2tyg moge urodzic jesli ta glowka bedzie sie tak pchac bo naprawde jest nisko. Termin z OM 10luty (dzidzia zawsze tez na Usg z wymiarami na 10luty), a dziś z usg wyszło 16.02. Ale najwazniejsze- Jest zdrowa! Nie ma śladu poszerzenia komory mózgu :)

Materac wybrałam - latex - pianka 13cm:) I pościel wybrałam uff. Łóżeczko wezmę to białe ale szukam sprzedawcy z dobrymi komentarzami :).także chyba jestem dziś zadowolona ze swojego ogarnięcia haha

reklama
A posn i nacięciu jak się fajnie , WC korzysta .... Bajka
Ja mam jutro wizytę a dziś skurcze regularne co 40 minut. Nie bardzo chcę dostać skierowanie bo na tym etapie leżała bym jeszcze na ginekologii i dawali by kroplówkę na wstrzymanie.

Wasze dzieci też mają często czkawkę. Wiki nie miał wogóle zł o nie pamiętam a młoda ma już dzisiaj 6 raz

Ostatnia edycja:
A po śniadaniu i nacięcie jak się fajnie , WC korzysta .... Bajka
Ja mam jutro wizytę a dziś skurcze regularne co 40 minut. Nie bardzo chcę dostać skierowanie bo na tym etapie leżała bym jeszcze na ginekologii i dawali by kroplówkę na wstrzymanie.

Wasze dzieci też mają często czkawkę. Wiki nie miał wogóle zł o nie pamiętam a młoda ma już dzisiaj 6 raz

Mój potrafi mieć kilkanaście razy dziennie od dwóch miesięcy :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie po pierwszym cc tak miałam, że potrzeby fizjologiczne to odwlekałam, bo był dramat łazienkowy :o, natomiast po drugim cc, zwlekałam jak mogłam wiedząc jakie to będzie straszne, a tu niespodzianka nic nie bolało o_O... od tamtej pory mam teorię, że to wszystko jest zależne od tego kto robi operację ;)...nawet mój małżon zwrócił uwagę, że ta druga cesarka jakaś taka inna była, bo w ogóle mnie nie szarpał pan dr tak jak przy pierwszej :D
Fajnie czytać, bo słyszałam, że 2 cc gorsze.

A tak się zastanawiam, czy przy planowanym cc może na sali być tata? Bo różne wersje mi się obiły o uszy.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

A posn i nacięciu jak się fajnie , WC korzysta .... Bajka

Heh prawda, ja po pierwszym porodzie i nacięciu też miałam wielki problem i odwlekalam ile mogłam aż mnie tak brzuch bolał ze pojechałam w nocy do apteki po czopki glicerynowe i jakoś to poszło. Po drugim juz było ok.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też pytają, czy położnica już się wypróżniała. Rozmaryn weź, myślałam, że popękam znowu.. okropne to było, ale im dłużej się zwleka tym gorzej. Ja dlatego do szpitala też biorę czopki.
Elenna u nas obecność taty jest uzależniona od rodzaju znieczulenia.

Ale mam dziś zgagę, aż zwymiotowałam:( Okropnie się czuję..

reklama
Do góry