Crazylalafresh
Moderator
Ja to już nie wiem co ale też najlepiej nic mięsnego i słodkiegoteż chętnie się dowiem. Całe dnie tak mam. Nic nie mogę zjeść... Pomaga kefir, jabłko, krakersy nic mięsnego, nic słodkiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to już nie wiem co ale też najlepiej nic mięsnego i słodkiegoteż chętnie się dowiem. Całe dnie tak mam. Nic nie mogę zjeść... Pomaga kefir, jabłko, krakersy nic mięsnego, nic słodkiego
Mi wczoraj nie wchodziły kanapki i jedyne co przełknęłam to mus z owoców w tubceDziewczyny powiedzcie jak nie macie ochoty nic jeść a musicie. Co wam 'wchodzi' bez problemu na śniadanie? Ja zawsze jadłam chleb z czymś teraz odpada... Podsuńcie mi jakieś pomysły proszę
A miało być tak pięknie nie?Mi wczoraj nie wchodziły kanapki i jedyne co przełknęłam to mus z owoców w tubce
hej, nie martw się. Takie obawy są normalne, bo jest to mega burza hormonalna, więc różne myśli przechodzą przez głowę. Najlepiej je przepuszczać przez siebie i wywalać dalej… jak po wizycie u ginekologa?ja dzisiaj wpadłam w panikę i od rana mam zły humor. Od 2 tyg mam rumień na nodze, przypomina ten od kleszcza. Tylko nie miałam ugryzienia… nigdy nawet kleszcza nie miałam:/ naczytałam się wujka Google o wcześniej ciazy, a boleriozie i już mi jest słabo….umówiłam się do internisty na piątek, chociaż jutro wizyta u gina i tez jej pokaże. Ale masakra, dopiero początek ciazy a ja mam już dość wszystkiego wiedziałam, ze to był zły pomysł z drugim dzieckiem. Jeszcze tyle przeszliśmy po porodzie z pierwsza córka
Również mam dziś wizytę, dopiero o 16.15... czas tak wolno dziś płynieJa dzisiaj mam wizytę, trzymajcie kciuki