reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

Czy tylko ja mam objawy głównie wieczorem? Rano czuje się jak młody Bóg 🤣 a wieczorem i mdłości i bóle jajników, ciągnięcie w pachwinach, że chodzić nie mogę.. 🙈 Jestem głodna, bym coś zjadła, ale na nic nie mam ochoty, więc nie jem, więc mi niedobrze z głodu i takie błędne koło mam ciągle 🤦

reklama
Czy tylko ja mam objawy głównie wieczorem? Rano czuje się jak młody Bóg 🤣 a wieczorem i mdłości i bóle jajników, ciągnięcie w pachwinach, że chodzić nie mogę.. 🙈 Jestem głodna, bym coś zjadła, ale na nic nie mam ochoty, więc nie jem, więc mi niedobrze z głodu i takie błędne koło mam ciągle 🤦
Ogólnie u mnie cały czas brak jakis wiekszych objawów 🤔 oprócz lekkiego pobolewania podbrzusza i jajnikow i częstomoczu 🤷 Czasem martwię się czy aby na pewno wszystko ok

Ja tak miałam jeszcze 2 tyg temu, ale wszystko mi się zmieniło 🙈 generalnie nie ma co porównywać objawow bo na takim etapie ciazy każde pare dni może robic roznice w objawach:)

Może nie wieczorem, ale w nocy mam taką zgage....

Dziewczyny, załamka. W nocy od 1 do 3 miałam mega poważna biegunkę. Widziałam już gwiazdy. Pełne 3 h bez przerwy na kibelku z takimi skurczami jakbym rodziła… w nocy przeczytałam, że można smecte ( na forum) a rano czytam, że nie można… dodatkowo jeszcze przeczytałam, że biegunka tego typu może przepowiadać poronienie… nie wiem już sama. Miewałyście biegunki? Jestem w 6-7 tyg, dziś się potwierdzi bo mam lekarza o 18.

Do dziewczyn, które przyjmują luteine dopochwowo
Dziewczyny aplikujecie palcem czy aplikatorem? Ja mam taki problem, że aplikowałam aplikatorem dosyć głęboko dziś o 6 30 rano dodatkowo jeszcze po aplikacji leżałam z 30 minut i dopiero wstałam zbierać się do pracy. W pracy około 10 poszłam do toalety patrze a na bieliźnie cala tabletka.... I teraz nie wiem o co chodzi? Źle zaaplikowałam? Dlaczego po takim czasie ona się nie rozpuściła? Naprawdę wsadziłam głęboko ten aplikator..

Dziewczyny, załamka. W nocy od 1 do 3 miałam mega poważna biegunkę. Widziałam już gwiazdy. Pełne 3 h bez przerwy na kibelku z takimi skurczami jakbym rodziła… w nocy przeczytałam, że można smecte ( na forum) a rano czytam, że nie można… dodatkowo jeszcze przeczytałam, że biegunka tego typu może przepowiadać poronienie… nie wiem już sama. Miewałyście biegunki? Jestem w 6-7 tyg, dziś się potwierdzi bo mam lekarza o 18.
Potwierdzam że taka biegunka może doprowadzić do skurczy. Mi sie przytrafilo w 6/7 miesiacu ciazy i trafilam do szpitala. Jednak nie umiem powiedziec jak to wygląda na tak wczesnym etapie ciazy.

Daj znać po lekarzu. Nie miałam nigdy, aż takiej poważnej. Mam nadzieje, ze już czujesz się trochę lepiej? To było tylko w nocy i już przeszło?

reklama
Do góry