Charlotte9
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie zaszkodzi ♡♡♡Jeszcze opryszczka mi dziś wyskoczyla na szczęście to nie pierwszy raz,przed ciaza często miewałam.. mam nadzieję, że nie zaszkodzi nic
Ja mam dokładnie to samo, aż się zastanawiam czy to ok.Czy tylko ja nie mam mdłości? Moje jedyne objawy to ból piersi i senność.
ja mam tylko zmeczenie i częstomocz
Oprócz zmęczenia i poirytowania, to trochę zwiększył mi się biust i mnie wzdęło, tak to zero jakiś objawów.A masz jeszcze jakieś objawy? Tu dziewczyny szaleją z objawami a u mnie jedynie lekka senność, trochę większy apetyt i wzdęty brzuch Dziś 5+0 i normalnie to nawet bym nie podejrzewała że jestem w ciąży
Ja dodam do tego co napisałaś, że bardzo mnie boli głowa i nie mam apetytuOprócz zmęczenia i poirytowania, to trochę zwiększył mi się biust i mnie wzdęło, tak to zero jakiś objawów.
No to i ja tak właśnie miałam Duże przyrosty i okazało się że ciąża bliźniacza. Aktualnie jestem w 7 tyg.Moja siostra miała duże przyrosty w ciazy i co?? Bliźniaki
O to mamy w ten sam dzień usgWiedzą od początku, bo mocno trzymali kciuki i nas wspierali w całym procesie ivf od początku, rodzice i teściowie, jak wyszedł test to zadzwoniłam, potem na betę i przyrost, bardzo się cieszą i nam kibicują, nie ukrywam przed nikim in vitro, najbliżsi są bardzo szczęśliwi ♡ w piątek idę na pierwsze usg i od razu zadzwonię również