Milka11318
Początkująca w BB
To tak jak i ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak i ja
Wyniki z bety 142,840 ale dziewczyny czy to nie jakoś mało? Czy w normie ?Jadę dziś na betę jestem 2 dni przed okresem a dziś na tescie wyszła mocna druga krecha trzymajcie kciuki, żeby wszystko tym razem było dobrze ️
Jestes 2 dni przed okresem wiec jeszcze nie termin dlatego pewnie taka. Ja mialam robiona dzień po spodziewanej miesiaczki bylo 468. Powtorz za 2 dni to zobaczysz czy przyrastaWyniki z bety 142,840 ale dziewczyny czy to nie jakoś mało? Czy w normie ?
Ja szczerze też bardzo żałuję. Z córka nie robiłam i cieszyłam się od początku a teraz tylko stresCzy tylko ja nigdy nie robiłam bety? Boże jak dobrze, ze nie przyszło mi to do głowy bo następna rzeczą bym się stresowała
Ja zrobiłam bo akurat bylam w PL. W UK nie robią i nie doprosisz sie nawet o to jezeli z moczu wychodzi pozytywny a szczerze nie wiem nawet gdzie tu isc prywatnie badania krwi robic bo to nie popularneJa szczerze też bardzo żałuję. Z córka nie robiłam i cieszyłam się od początku a teraz tylko stres
Dziś miałaś betę 142?Bylam u gina i narazie nic nie widać w macicy jest w jajowodzie jeszcze... , ale niby endometrium grube..mam przyjść we wtorek a w poniedziałek powtórzyć betę i sprawdzić przyrost proszę trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze
I ja też w ten sam dzień wizytaPrzyrosty ładne.
Było po prostu za wczesnie
Będziemy w ten sam dzień wizytować