reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

Cześć dziewczyny, przychodzę ze styczniowek bo termin miał być na 28.01. Teraz wychodzi jakoś 10 luty. U mnie od poczatku jest pomieszanie z poplątaniem bo beta przyrastała u mnie słabo ponizej norm od początku. Byłam tydzień w szpitalu od 10 do 15 czerwca na wywołanie poronienie, ale pokazal sie pecherzyk,potem jakiś kropek i wypuścili mnie do domu. Wychodzac do domu wg usg byłam 4+6. We wtorek poszłam do swojego lekarza i powinno być 5+3 a okazało się że jest 6+1 i biło jiz serduszko. Jedynie co to mnie martwi że biło ponoć troche wolno,ale lekarz mówi że może się rozbuja. Przepisal mi acard. Duphaston biorę od początku. I kolejną wizyta 26 w te środę. Siedze jak na szpilkach. Czy któraś miała kiedyś podobna sytuację i dobrze się to skończyło? Dodam że 1 ciaze poroniłam (puste jajo) 2 ciąża nie badałam bety, objawy od początku, bol piersi wymioty i mam córeczkę z września 2021. Nadal kp na noc. Teraz objawów w sumie nie mam oprócz czasami bobu podbrzusza I zmęczenia większego.
Hej ! Super że jest serduszko ❤️ podobno na początku bije trochę wolniej , koło 10 tyg jest szybciej. U mnie w środę było 145 . A przy kp miałaś regularne miesiączki ? Może przesunęła się owulacja ? Kurczę trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało , nie słyszałam o takiej historii ale może to taki mały cud ❤️

reklama
Hej ! Super że jest serduszko ❤️ podobno na początku bije trochę wolniej , koło 10 tyg jest szybciej. U mnie w środę było 145 . A przy kp miałaś regularne miesiączki ? Może przesunęła się owulacja ? Kurczę trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało , nie słyszałam o takiej historii ale może to taki mały cud ❤️
No ja właśnie też nigdzie nie znalazłam podobnej historii. Bardzo bym chciała tego cudu🥰

A który tydzień był w środę?

Dokladnie 7+2 , dostałam plamienia a ze jestem po poronieniu to nie wytrzymałam i musiałam to sprawdzić .
Trzymam kciuki żeby ten mały cud się super rozwijał ❤️

Witam byłam u gin. Z tą ospa i dostałam heviran 3x1 a tak poza tym nie było jeszcze nic widać nawet pęcherzyka bo Pani doktor powiedziała ze za mała beta jeszcze była😞wizytę miałam 18.06
17.06 beta 441
19.06 beta 964
21.06 beta 1925
Ci sądzicie o takim przyroście nie za mały? Następną wizytę mam dopiero 3.07

Witam byłam u gin. Z tą ospa i dostałam heviran 3x1 a tak poza tym nie było jeszcze nic widać nawet pęcherzyka bo Pani doktor powiedziała ze za mała beta jeszcze była😞wizytę miałam 18.06
17.06 beta 441
19.06 beta 964
21.06 beta 1925
przyrost jest w normie 😍

17.06 beta 441
19.06 beta 964
21.06 beta 1925
Przyrosty ładne.
Było po prostu za wczesnie
Będziemy w ten sam dzień wizytować 😁

reklama
Do góry