reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

To myślę że na spokojnie , najważniejsze żebyś dużo odpoczywała i się nie stresowała . Jeśli plamienie się nie nasila to na spokojnie na najbliższym scanie już powinno być wszystko widać ✊☺️

reklama
To myślę że na spokojnie , najważniejsze żebyś dużo odpoczywała i się nie stresowała . Jeśli plamienie się nie nasila to na spokojnie na najbliższym scanie już powinno być wszystko widać ✊☺️
Nic sie nie nasila i jest leciutkie, czasem mnie poboli brzuch tak jak przed okresem ale jest to znacznie zmacznie slabszy bol i znika po ok 1 min. Pierwsza ciaza i wogole nie wiem co sie spodziewac :)

Hej dziewczyny! Ja już pierwszą wizytę mam za sobą ,ale z racji że to jest bardzo wczesna ciąża to jeszcze nie było widać pęcherzyka,wizytę mam 19 czerwca więc mam nadzieję że już będzie i pęcherzyk i zarodek,betę robiłam wczoraj wyniosła 2086,jutro idę powtórzyć😁

Hej dziewczyny! Ja już pierwszą wizytę mam za sobą ,ale z racji że to jest bardzo wczesna ciąża to jeszcze nie było widać pęcherzyka,wizytę mam 19 czerwca więc mam nadzieję że już będzie i pęcherzyk i zarodek,betę robiłam wczoraj wyniosła 2086,jutro idę powtórzyć😁
W ktorym tygodniu jestes ?

Z OM 5.2 ,ale ginekolog mówiła że to dopiero 4 tydzień. Bo owulację miałam późno i nieregularny okres mam więc to też robi swoje

Hej ! Bardzo ładna beta , trzymam kciuki za piękny przyrost ( aczkolwiek po 1000 podobno beta przyrasta już wolniej ). Kiedy miałaś pierwszą wizytę? Jak samopoczucie ? ☺️

Hej ! Bardzo ładna beta , trzymam kciuki za piękny przyrost ( aczkolwiek po 1000 podobno beta przyrasta już wolniej ). Kiedy miałaś pierwszą wizytę? Jak samopoczucie ? ☺️
No jutro zobaczymy jak ta beta bo moja ginwkolog mówiła żebym zrobiła po 48h. A wizytę miałam wczoraj ,więc po jej zaleceniach zrobiłam wczoraj betę no i jutro😊 Samopoczucie jak na razie dobrze ,tylko ciągle mi się spać chce😅 i często odwiedzam łazienkę haha

reklama
Cześć dziewczyny. Właśnie odebrałam wyniki bety i pięknie urosło bo z 2086 mlU do 5097 mlU. Także teraz pozostaje mi zrobić badania tj morfologia,TSH i inne i czekać na wizytę😍

Do góry