Z tego co czytalam to te 'bole' to normalne ze wzglefu na hormony i rozrastanie sie tam na doleO dziwo wyjątkowo spokojnie , po poprzednim roku poukładałam sobie w głowie że na wiele rzeczy nie mam wpływu i muszę czekać , aczkolwiek tak jak mówisz - chciałabym już wiedzieć czy wszystko jest w porządku, w odpowiednim miejscu.
Dobrze że beta przyrasta mam to samo , z tymi bólami … myślę że za jakiś czas wszystko się ustabilizuje .
reklama
Oby trzymam za nas kciukiTo prawda ! Mam nadzieje ze nie zobaczymy go jeszcze przez długi czas . @es88 ba prawdę testowanie cierpliwości … trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku
Strasznie dziwne jest ta mysl że cos w nas rosnie I jeszcze nic nie czuc i w moim przypadku zadnych jakis wiekszych objawow.
dosiasamosia
Fanka BB :)
dla nas ta ciąża to najpiękniejszy prezent bo za miesiąc bierzemy ślubOby trzymam za nas kciuki
Strasznie dziwne jest ta mysl że cos w nas rosnie I jeszcze nic nie czuc i w moim przypadku zadnych jakis wiekszych objawow.
Gratulacje ! to podwójne szczęście cudownie
Ta świadomość na prawdę jest dziwna , nie wiem czy macie tą aplikację ciąża + ale ja wczoraj pooglądałam rozwój dziecka w każdym tygodniu, rozmiary itd . Jako jedyna mierzy mi dobrze tydzień ciąży : 4+6 bo w innej aplikacji pokazuje 5+6 :/
Ta świadomość na prawdę jest dziwna , nie wiem czy macie tą aplikację ciąża + ale ja wczoraj pooglądałam rozwój dziecka w każdym tygodniu, rozmiary itd . Jako jedyna mierzy mi dobrze tydzień ciąży : 4+6 bo w innej aplikacji pokazuje 5+6 :/
dosiasamosia
Fanka BB :)
też mam 4+6, spotkamy się na porodówceGratulacje ! to podwójne szczęście cudownie
Kimiko
Moderator
hej, wtrącę się, bo też jestem z UK, nie wiem w jakiej okolicy mieszkasz, ale można prywatnie zrobić scan od 6tc, u mnie akurat jest to koszt 55£ więc w sumie grosze, a można zyskać trochę spokoju. Ja teraz byłam akurat w 8+2, tak zeby mieć pewności że zobaczę serduszko. Musiałabyś zobaczyć u siebie coś w stylu Window to the Womb lub First SightJa nie wiem jak beta przyrasta bo tutaj wogole nie chcieli mi dac skierowabia na bete. Powiedzieli ze jak z moczu wyszlo to jest ok. Bylam w PL na weekend to zrobiłam sama dla potwierdzenia a teraz mi kazali czekac na wizyte u polozjych ktora ma byc do 4 tyg po zapisaniu sie ( minelo 2 tyg). Przez te 'bole'/'ciagniecia' ja robie to samo tylko sprawdzam papier za kazdym razem w laIence
Ale dziewczyny to ze sie nie ma okresu jest cudowne ))
Wow to podwojne szczescie gratulacjedla nas ta ciąża to najpiękniejszy prezent bo za miesiąc bierzemy ślub
2.02Super oby nasze fasolki zdrowo się rozwijały
@es88 a ty na kiedy masz termin z OM ?
reklama
Ja mieszkam w 1-2 zone w Londynie. Gdzie ty robilas taki tani skan jak moge sie zapytac. Ja sprawdzałam to znalazlam najtansze za 220 funtowhej, wtrącę się, bo też jestem z UK, nie wiem w jakiej okolicy mieszkasz, ale można prywatnie zrobić scan od 6tc, u mnie akurat jest to koszt 55£ więc w sumie grosze, a można zyskać trochę spokoju. Ja teraz byłam akurat w 8+2, tak zeby mieć pewności że zobaczę serduszko. Musiałabyś zobaczyć u siebie coś w stylu Window to the Womb lub First Sight