reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

To myślę że na spokojnie , najważniejsze żebyś dużo odpoczywała i się nie stresowała . Jeśli plamienie się nie nasila to na spokojnie na najbliższym scanie już powinno być wszystko widać ✊☺️

reklama
To myślę że na spokojnie , najważniejsze żebyś dużo odpoczywała i się nie stresowała . Jeśli plamienie się nie nasila to na spokojnie na najbliższym scanie już powinno być wszystko widać ✊☺️
Nic sie nie nasila i jest leciutkie, czasem mnie poboli brzuch tak jak przed okresem ale jest to znacznie zmacznie slabszy bol i znika po ok 1 min. Pierwsza ciaza i wogole nie wiem co sie spodziewac :)

Hej dziewczyny! Ja już pierwszą wizytę mam za sobą ,ale z racji że to jest bardzo wczesna ciąża to jeszcze nie było widać pęcherzyka,wizytę mam 19 czerwca więc mam nadzieję że już będzie i pęcherzyk i zarodek,betę robiłam wczoraj wyniosła 2086,jutro idę powtórzyć😁

Hej dziewczyny! Ja już pierwszą wizytę mam za sobą ,ale z racji że to jest bardzo wczesna ciąża to jeszcze nie było widać pęcherzyka,wizytę mam 19 czerwca więc mam nadzieję że już będzie i pęcherzyk i zarodek,betę robiłam wczoraj wyniosła 2086,jutro idę powtórzyć😁
W ktorym tygodniu jestes ?

Z OM 5.2 ,ale ginekolog mówiła że to dopiero 4 tydzień. Bo owulację miałam późno i nieregularny okres mam więc to też robi swoje

Hej ! Bardzo ładna beta , trzymam kciuki za piękny przyrost ( aczkolwiek po 1000 podobno beta przyrasta już wolniej ). Kiedy miałaś pierwszą wizytę? Jak samopoczucie ? ☺️

Hej ! Bardzo ładna beta , trzymam kciuki za piękny przyrost ( aczkolwiek po 1000 podobno beta przyrasta już wolniej ). Kiedy miałaś pierwszą wizytę? Jak samopoczucie ? ☺️
No jutro zobaczymy jak ta beta bo moja ginwkolog mówiła żebym zrobiła po 48h. A wizytę miałam wczoraj ,więc po jej zaleceniach zrobiłam wczoraj betę no i jutro😊 Samopoczucie jak na razie dobrze ,tylko ciągle mi się spać chce😅 i często odwiedzam łazienkę haha

reklama
Cześć dziewczyny. Właśnie odebrałam wyniki bety i pięknie urosło bo z 2086 mlU do 5097 mlU. Także teraz pozostaje mi zrobić badania tj morfologia,TSH i inne i czekać na wizytę😍

Do góry