reklama
Nic sie nie nasila i jest leciutkie, czasem mnie poboli brzuch tak jak przed okresem ale jest to znacznie zmacznie slabszy bol i znika po ok 1 min. Pierwsza ciaza i wogole nie wiem co sie spodziewacTo myślę że na spokojnie , najważniejsze żebyś dużo odpoczywała i się nie stresowała . Jeśli plamienie się nie nasila to na spokojnie na najbliższym scanie już powinno być wszystko widać
Paulina9525
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Ja już pierwszą wizytę mam za sobą ,ale z racji że to jest bardzo wczesna ciąża to jeszcze nie było widać pęcherzyka,wizytę mam 19 czerwca więc mam nadzieję że już będzie i pęcherzyk i zarodek,betę robiłam wczoraj wyniosła 2086,jutro idę powtórzyć
W ktorym tygodniu jestes ?Hej dziewczyny! Ja już pierwszą wizytę mam za sobą ,ale z racji że to jest bardzo wczesna ciąża to jeszcze nie było widać pęcherzyka,wizytę mam 19 czerwca więc mam nadzieję że już będzie i pęcherzyk i zarodek,betę robiłam wczoraj wyniosła 2086,jutro idę powtórzyć
Paulina9525
Z OM 5.2 ,ale ginekolog mówiła że to dopiero 4 tydzień. Bo owulację miałam późno i nieregularny okres mam więc to też robi swoje
Ja idę na scan wedlugo aplikacji w 7w3d wiec mam nadzieje ze bedzie widac serduszkoZ OM 5.2 ,ale ginekolog mówiła że to dopiero 4 tydzień. Bo owulację miałam późno i nieregularny okres mam więc to też robi swoje
Hej ! Bardzo ładna beta , trzymam kciuki za piękny przyrost ( aczkolwiek po 1000 podobno beta przyrasta już wolniej ). Kiedy miałaś pierwszą wizytę? Jak samopoczucie ?Hej dziewczyny! Ja już pierwszą wizytę mam za sobą ,ale z racji że to jest bardzo wczesna ciąża to jeszcze nie było widać pęcherzyka,wizytę mam 19 czerwca więc mam nadzieję że już będzie i pęcherzyk i zarodek,betę robiłam wczoraj wyniosła 2086,jutro idę powtórzyć
Paulina9525
Ooo to trzymam kciuki aby już było widaćJa idę na scan wedlugo aplikacji w 7w3d wiec mam nadzieje ze bedzie widac serduszko
Paulina9525
No jutro zobaczymy jak ta beta bo moja ginwkolog mówiła żebym zrobiła po 48h. A wizytę miałam wczoraj ,więc po jej zaleceniach zrobiłam wczoraj betę no i jutro Samopoczucie jak na razie dobrze ,tylko ciągle mi się spać chce i często odwiedzam łazienkę hahaHej ! Bardzo ładna beta , trzymam kciuki za piękny przyrost ( aczkolwiek po 1000 podobno beta przyrasta już wolniej ). Kiedy miałaś pierwszą wizytę? Jak samopoczucie ?
reklama
Paulina9525
Cześć dziewczyny. Właśnie odebrałam wyniki bety i pięknie urosło bo z 2086 mlU do 5097 mlU. Także teraz pozostaje mi zrobić badania tj morfologia,TSH i inne i czekać na wizytę