reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Dziewczyny, a kiedy mówicie w pracy? Czy już powiedziałyście?
U mnie już wiedzą. Mam L4 ciążowe więc wypadało przekazać zaświadczenie lekarskie. Moja majstrowa wiedziała od samego początku, musiała z racji mojej pracy. Dźwiganie ciężkich rzeczy nie jest wskazane a między innymi taką mam pracę.

Cześć dziewczyny :)
Wbijam na widzę już całkiem rozwinięty wątek!
Mam termin na przełom luty/marzec.
Dziś zaczęłam 6 tydzień i dziś dowidzialam się ze będą to blizniaki - dwujajowe i dwukosmówkowe.
szok totalnie!
Witam was wszystkie serdecznie ❤️
Może sa tu tez jakieś mamy bliźniaków? :)
Narazie mam kropeczki, teraz 2 tygodnie czekam na serduszka wiem ze może być różnie
Ps mam nadzieje ze mnie przyjmiecie jeszcze :D na początku apka pokazała mi 3 marca i tak czekałam na marcowe mamcie, ale teraz jednak luty :)
Heej! Ja spodziewam się bliźniaków🙈 termin mam na 14 lutego ♥️

Ja jestem 2 tydzien na L4 ciążowym, w kadrach pewnie wiedzą, ale kierownikowi nie mowilam jeszcze. Nie było okazji bo nagle z pracy wybiegłam z krwotokiem. W środę mam wizytę to zobaczę jak sytuacja i będę myslala co dalej z tym faktem zrobić 🙈 jeżeli będzie ok to pracować i tak nie mam zamiaru, chociaż pracuje w biurze. Wychodzę z założenia, ze nikt tego nie doceni, a jak wrócę za 5 lat tak jak po pierwszym dziecku to nikt nie będzie pamiętał 🙈

U mnie już wiedzą a od początku wiedziała kierowniczka - powiedziałam o invitro bo co chwilę l4 na wizyty, zabieg, transfer itp a chciałam być fer (wiedziała o staraniu się od września) i moja najlepsza koleżanka w pracy. A reszcie powiedziałam pod koniec tamtego tygodnia

reklama
Jeszcze nie mówiłam, ale jak wszystko będzie okej na wizycie i założy mi lekarz kartę ciąży, to raczej powiem kierowniczce. Dwie poprzednie ciążę byłam na L4, w tej zamierzałam pracować do grudnia, ale coraz częściej mam ochotę zostać w domu i spać 😅

Do góry